![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain arata somonul (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , eu nu-s prea fan peste nici dupa somon nu ma dau in vant da' combinatia asta s-ar putea s-o incerc si eu.
Prajitura e cu mere caramelizate si a fost buna ca s-a terminat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Atunci pune si reteta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Meg, desertul ala m-a terminat!! Ce ai pus acolo? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nimphe, multu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e o prajitura foarte pufoasa (aluatul ala e minunat, a fost prima data cand am facut-o). pe deasupra alune si migdale prajite ( (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), frisca pentru ornat, putin topping de vanilie si de zmeura. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Vrem reteta la aluatul pufos Meg, please. Multam fain.
Te intrebasi cum faci compotul de mure, imi zici cand ai vreme? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci, eu nu mai ma uit pe acest topic, pentru ca mi se face foame instantaneu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, n-am crezut ca va veni momentul asta curand. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pune te rog si reteta, tu stii ca am memorie scurta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Arata yummy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Gata, Pesca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Adevarul e ca mie mi-au placut cel mai mult dintre toate chiftele de post mancate pana acum.
Am pus reteta la mancaruri-retete pentru felul II. Incerc sa vedem daca iese http://www.elady.ro/forums/index.php?s=&am...st&p=163130 Asa iese, dar nu arata elegant... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aa, compotul de mure e gata cumparat... dar alta data nu mai iau, nu s-au muiat semintele alea si am crantanit ceva la ele.
o sa caut reteta si cand am timp o pun, promit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Multam nu-i graba ca mai e destul pana se coc murele, da' suna tare bine si cred ca-i gustos rau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Facui o salata de post, cu mazare, morcov, porumb, masline negre si verzi, marar si condimente italiene...aaa, si painica prajita prin ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03634.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:40 PM |
|