![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
kalua ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Saganaki cu creveti neeee, in schimb mi s-a facut pofta de branza feta cu ardei la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bestial arata kalua! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) vazusem reteta dar parca inainte de PAste si m-am gandit sa incerc dupa. acum chiar c-o fac ...mda deci am cautat moaca de-aia care saliveaza si n-avem!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Injeru` meu zice asa: " Mai discutam dupa ce o sa faca fetele si saganaki cu scoici... " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Concluziile le trageti voi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da, s epare ca nu avem. Singurul e asta (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , deci kari m-am servit (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
cu scoicile insa sint inca in stadiul de imprietenire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
emoticonul care ma reprezinta cand intru pe topicul asta: ochi mari si gura deschisa salivand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vrut sa fac o portie cu scoici si una cu creveti, dar sa tragi cu pusca in satu' asta si nu gasesti scoici acum. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Cum gasesc scoici, cum fac! Desertul: maglavais de rubarba cu capsuni, servit cu inghetata de vanilie (asta cumparata) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8056.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
moamaaa, ce vad aici.....ma arunc in frigider!
|
|
|
![]()
|
|
altheea parca tu esti graviduta. Atentie cand intri aici, mai bine esti satula cand dai click (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu cu tofu m-am jucat azi (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9636Small.jpg) si gombotzuri cu branza pt zana mica (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9660Small.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
da cleo, in plina expansiune. M-am limitat la o portocala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar si pastele tale arata mortal! Noroc ca nu am pofte!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) e o perioada tare frumoasa, speciala, in viata unei femei. Nici eu n-aveam pofte ... dar nici internet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:25 AM |
|