![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
empty foarte dragut tortul. teo originala ideea cu macul.
cu susan am mai mancat nu parjoale ci snitele, ba si cu nuci am gustat la hanul Dracul (hal de nume ce-au putut sa-i dea ... desi e tare frumos acolo) de langa Sighisoasa, la Danes mai exact... cu mac insa n-am auzit tortul meu. pt o prima incercare e ok ca aspect. gustul insa e grozav, are 3 randuri de crema (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9888.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9902.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9890.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Waw!! Asta e opera de arta, Cleo!
Ti-a luat mult timp sa-l prepari? Te rog scrie reteta, cand ai vreme, ca nu-i graba (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG ce bunatate de tort ai facut, superfain arata, vrem reteta cand ai vreme.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu sunt la cura de slabire, da??? Deci nu mai intru la topicul asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In we asta am mancat si eu tortul soacrei, nu i-am facut poze, dar era... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Mama, ce bunaciune, H! Pe cuvant ca daca erai mai aproape dadeam buzna peste tine. Apropo, am si eu tava ca a ta si abia astept sa testez reteta. Am doi aniversati in familie la jumatatea saptamanii asa ca indurare, indurare! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Teo, puiul cu ananas suna tentant si arata apetisant. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum e gustul? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie imi e foame de mor! Super tare arata mancaricile voastre si as gusta din fiecare!
Eu ma gandeam acum cum o fi "Tortul soacrei" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ei, asa am zis eu, ca a fost ziua soacrei si era tortul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A fost facut la comanda si a iesit buuuun rau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cu blat de pricomigdale f subtire si 2 tipuri de crema: galbena si maro. Deasupra nuci si crantz (zahar ars). Imi ploua in gura numai cand ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
wow cleo,pls,retetaaaa retetaaaaa (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) arata divinisim ! trebuie incercat musai!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Empty, tortuletul tau pe unde-l gasesc ? E reteta pusa pe forum? Se face greu ? Astept si reteta de la Cleo si o sa oscilez intre cele doua ca in mai putin de o luna vine si ziua mandrului meu si i-as face o bucurie, cu prajituri & co. merg la sigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P.S La multi ani iubitului tau, sa-ti traiasca, sa fiti fericiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Laryss_A,reteta nu`i alta decat a clasicului Tiramisu cu mici modificari:adica in loc de zahar am pus fructoza,siropu` pentru piscoturi l-am facut din cafea,amestecat cu ness...(din pacate,amaretto nu am avut)...in unele retete nu se mai zice nimic de adaugarea albusului batut spuma in crema...eu am luat aminte de la kalua,care zicea ca adauga albusu` si cu ocazia asta ii iese si mai multa crema...ce-i drept,s-a cam inmuiat crema de la albusuri dar a fost deliciu de deliciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce sa mai,trebuie sa mai repet faza ca ne-am lins pe bot toti...si nici nu e greu de facut...si nici foarte costisitor...daca vrei postez reteta,am luat`o si eu de pe net...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaa,si am facut in asa fel incat sa arate a tort...adica mai multa compozitie plus ornat cat de cat sa arate a tort...si pentru ca imi curgea crema aia,i-am facut un "tzarc" din piscoturi pe margine ca sa nu mai curga...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) si a tinut |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:02 AM |
|