![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Empty la crema de tiramisu toate trebuie sa fie tari si mascarpone batut tare si albusurile si galbenusurile tot batute pana sunt ca o crema tare Galbenusurile cu o parte din zahar eu le bat pe baie de aburi pana incepe crema sa se lipeasca de oala.
Apoi incorporez treptat cate o lingura in mascarpone galbenusurile reci pana termin galbenusurile, amestecul se poate pune la frigi si batute albusele tare, apoi incorporate tot cate o lingura in amestecul din frigi.La 5 galbenusuri nu mai mult de 2 albusuri. Mai e ceva daca mascarpone e proaspat se bate foarte bine, daca e pe la jumatea termenului pana se expire nu se mai bate chiar asa bine. Asta-i solutia pe care am gasit-o pana acum sa nu mi se inmoaie crema. Oricum de seara pana dimineata piscoturile mai trag din umezeala din crema si se mai intareste. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Suna complicat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca o sa-mi iasa moale o sa stau sa plang langa el. Am mai plans eu la propriu o mancarica de fasole pastai si am plans-o pana s-a facut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu-i complicat doar prima oara tre' sa ai grija, apoi devine rutina si chiar daca iti iese crema mai moale gustul la crema e sublim asa ca merita incercat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
La mine n-a durat atat de mult procesu`...erau toate tari pana sa bag cele 3 albusuri...batute tare,of course..oricum,a fost f f f bun...da`-mi imaginam eu ca tre` sa fie mai tapana crema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prajitura mea "Fanta" pregatita pt ziua onomastica a mamei mele:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1367.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1368.jpg) Si tortul cu mere si scortisoara: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1337a.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1338.jpg) Vai de pancreasul meu aurolac!!! This post has been edited by dr_wise: May 21 2008, 09:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Wise, ce bine arata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai d-aia nu ma indur sa fac prajituri, fiindca de cate ori ma apuc, miros si arata asa de bine incat nu ma pot abtine sa nu le gust...si le gust, si iar le gust...offf!!!
|
|
|
![]()
|
|
Ce fain arata amandoua da' tortul de mere imi place mai tare. Si eu la fel Dr/wise cand fac prajituri nu ma las pana nu le termin eu sunt cea mai mancatoare din casa, al meu sot nu prea mananca decat cand fac torturi cremoase si fiica-mea mananca dar nu mult, in ideea asta nici mie nu imi vine sa fac dulciuri.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Aoleu... stiam ca nu tre' sa intru aci!
M-a lovit doctoreassa in moalele capului cu tortul ala (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:05 AM |
|