![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa la noi biensur ca nu se gaseste sau sa ma uit sa nu mint, dar cand te apuci si cureti la petale d-alea ti se ia si iti ramane un miez mic, Jamie anghinare cu vinete facea, cica e delicatesa anghinarea, eu nus am senzatia ca e amaruie da' poate ma insel.
Asa am fost curioasa si cu bamele si nu-mi plac deloc, asa ca uneori imi ascult the inside feeling. Daca faci din asta proaspata sa ne share impresii. This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 09:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si mie imi place f f mult anghinarea si cred ca supa crema din ea e mortala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i amaruie, e o bunatate!
Trebuia sa fac poze la mainile mele dupa ce-am curatat anghinare, va trecea pofta de-a face asa ceva pe viata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu ce spusei, dupa ce am vazut cata munca e la curatat, am zis asta nu-i de mine. Deci la mine ar functiona mai bine din conserva, desi cand oi sta bine cu rabdarea poate ma risc si la cea cruda.
Parca ai facut vara trecuta kalua, parca imi amintesc ceva, da' nus daca imi amintesc bine. This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 10:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eternele pulpe de pui cu legume
(IMG:http://i47.photobucket.com/albums/f180/fantasysil/Picture003.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aaa, pai daca e pe asa, adica la conserva m-oi incumeta si eu vreodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca ai pus poza, Cleo!
O sa o pun pe lista, macar de curiozitate, ca eu nu am mancat niciodata anghinare... Sa va zic, ca eu am crezut ca e praz? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mei fetele mi se face foame, si eu nu poci inghiti nimic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, nici daca ne-am intelege si nu ne-am potrivi asa cu mancarea. si eu am tocanita de vitel in plan pe maine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
anyway, arata super mancarurile voastre gagici. este vreo reteta cu anghinare pe-aici pe undeva? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca eu n-am luat-o pana acum pentru ca nu stiam ce sa fac cu ea. nimphe, la ce ai murdarit atatea oale la o supa de salata? eu in afara de oala in care o fierb si o farfurie in care bat ouale nu murdaresc nimic la supa asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate oi face alta varianta. dar e buna si rapida. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) 3A, da-i cu ceai sa-ti treaca. This post has been edited by pescarush: May 25 2008, 01:07 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La mine a fost first time, poate de-aia. Voi, ardelencele aveti dexteritate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am facut varianta Cleo. E buna si rece, numai ce am gustat din ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nimphe, poate incerci data viitoare si varianta mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sigur murdaresti mai putine vase (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Pozele sunt....N-am cuvinte sa le laud destul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, am promis ca data viitoare fac si varianta ta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oricum, eu numai dupa retetele de aici gatesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Nimphetamin: May 25 2008, 12:12 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:07 PM |
|