IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
Roxana_
post May 26 2008, 08:37 PM
Post #671

Musafir

Kari, cum e la gust sparanghelul asta? Ca pentru mine arata ca o ceapa verde, ceva mai mare.

F. apetisante bunatatile, fetelor.
3A, vad c-ai facut o pasiune pentru naut. As gati si eu mai des, daca n-ar fi barbata-miu care se stramba tot timpul cand il vede.

This post has been edited by Roxana_: May 26 2008, 08:37 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 08:58 PM
Post #672

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si al meu Roxanica la fel cu nautul parca-s vorbiti barbatii astia, eu am facut cu telemea si cu ardei capia la cuptor si mi-a zis al meu sot pe langa ca jumate am aruncat-o la gunoi, ca mancarea d-aia sa nu mai fac.

+Quote Post
kalua
post May 26 2008, 09:10 PM
Post #673

Musafir

Sparanghelul are gust de sparanghel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu se compara cu nimic.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 26 2008, 10:33 PM
Post #674

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Cred ca am facut o prostie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) I-am aratat maica-mii toate pozele de aici si saraca a innebunit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-a cerut cateva retete de aici (in special prajitura aia Rango nush cum, tortul Esterezy sau asa ceva, cozonacul crapat) si acu' nu mai poate de pofta dupa ceva bun.
Dar ce sa-i dau eu la 12 noaptea? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) N-am decat cioco amara, dar nu-i face cu ochiul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 26 2008, 11:50 PM
Post #675

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nimphe (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ala e Rambo dar prajitura mea e Rigo hahahahaha. Acus redevenind serioasa ma bucur sa stiu ca sintem folositoare in atatea bucatarii

3 a pun supa azi maine. E o bunatate rece. Acrisoara si racoroasa, ideala pt caldurile care vin

+Quote Post
3A
post May 27 2008, 12:12 AM
Post #676

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Da, asa e, am facut o pasiune pentru naut si nu m-as fi asteptat...
Eh, si fi-miu (speta masculina) face nazuri, dar cu el imi permit: asta e de mancare, e sanatoasa, mananci, si gata...daca vrei ceva anume imi spui inainte sa ma apuc de gatit, daca n-ai preferinte mananci ce e.
Cu barbatii e mai dificil...exul meu stramba mereu din nas, numai a mamiticii lui era buna mancarea...imi facusem deja complexe. Noroc ca am scapat acum si de ex si de complexe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca ei is mai conservatori, nu prea ies din locsorul lor comod si cu ce s-au invatat. Eu una am vazut ca-mi place sa gatesc cate ceva nou.

Nimphe, poti incepe cu Ringo, desi pare dificila crema, vezi ca am descantat-o noi de Pasti cu tot felul de intrebari si raspunsuri de la Cleo. Mie mi se pare ca a iesit repede si nu e dificila. Imi plac si torturile dar parca imi par mai dificile si migaloase...

Eh, fetele stiti la ce tanjesc eu aici? Noi in Sud mancam de rupeam Ciorba de loboda rosie! Si p-aci n-am gasit. Pesca, a ta e rosie? sa nu ma uiti si pe mine, dupa ce or creste rasaduri.
Cat despre Pescaroi, am inteles, nu-l mai stresez acum, pana la urma o sa-mi iau o undita si ma duc cu copchilul la pescuit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 12:32 AM
Post #677

moderator

3A vezi ca derutezi fata. Ringo era la Beatles (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prajitura mea e repet Rigo (mierla adica) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si mie-mi place ciorba de loboda si-o mancam cu usturoi verde langa (parca) ...mmmm ce buna era

n-m vazut dar se prinde din seminte, nsite prieteni de-ai mei au avut cativa ani, anul asta zice ca i-a disparut, deci pesemen trebuie insamnatat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) din 3-4 in 3-4 ani

+Quote Post
3A
post May 27 2008, 12:41 AM
Post #678

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) iar am botezat...

Imi cer scuze, (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Rigo, Rigo, sa tin minte!
Am si eu un pacat: ce cuvant nu stiu il potrivesc cu vreunul cunoscut...si mereu scot perle d-astea. Imagineaza-ti ca le scot si in engleza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ma completeaza cate unul, si zic, da, da, aia am vrut sa spun si ma pufneste rasul.

Noi o mancam cu ceapa verde. Aha, daca mai aveau, faceam o vizita pana in Montreal (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post May 27 2008, 12:43 AM
Post #679

Incurabil

Member No.: 868

Maica, maiculita, ce mi-au vazut ochisorii pe aici, numai minunatii ...
Cleo, esti maiastra. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trebuie sa-ncerc neaparat si eu cateva din retetele dulci, nici nu ma pot hotari care sa fie mai intai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dupa atatea bunatatzuri, va rog mai reveniti si la normal cu :
Before:
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/mai2008048.jpg)

and
After:
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/mai2008050-1.jpg)

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 01:53 AM
Post #680

moderator

Gata sylvia! 'traiti! ne-am revenit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foarte apetisanta pizza
dulciuri? poti sa incepi in ordine alfabetica ca de-aia avem index (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

3a totusi nu pot sa nu recunosc o ameliorare. Ringo e mult mai ok decat salata aia careia i-ai spus scons, in traducere libera din francais (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
merg sa povestesc supa crema

+Quote Post

152 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:43 PM