IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
ToothFairy
post Jun 1 2008, 02:01 PM
Post #711

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Foarte bine arata toate...noroc ca-s mancata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cleo, ce-s chestiile alea cu cacao?clatite cu ceva crema? ne dai si noua pls pls reteta? merci.pup
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jun 1 2008, 02:32 PM
Post #712

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

simtzesc ca `bre`este cleo in contextul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa pt ca topicul meniu vs 'barul' montignacelor pare in paragina ia mai cititi domniile voastre si-acolo. hm! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca toate cele-s descrise. inclusiv puiul la rotisor (noruletz) si biscutii 'macaroana' despre care intreaba emptyg.
Empty inca nu pun reteta pt ca nu-s multumita de ei. insa promit cat de curand.

kalua la o scula cum trebuie cred si eu ca ies buni si mai depinde si de unde cumpara puiul. aici cred ca-s de-aia crescuti in imbulzeala si hraniti cu cine stie ce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) arata foarte bine insa gustul e oarecare, iar reci sint greeotsi puri si simplu, pe cand asta al meu e delicios. Ah. si l-am facutl pe convectie (ventilare)

+Quote Post
pescarush
post Jun 1 2008, 09:49 PM
Post #713

Musafir

cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa ma laud si eu cu puiul meu:

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00111.jpg)

in farfurie n-am mai avut rabdare sa-l pozez, mi-era prea foame. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am facut sparanghel si mujdei de usturoi langa pui, iar la copii, piure de cartofi, ca sunt mai sclifositi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

si desertul, tiramisu, cu expresso de rigoare langa. monignacele sa nu se uite. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si eu am inchis ochii... in timp ce mancam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-o savurez mai bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00115.jpg)

s-a inmuiat cam tare de ieri pana azi, greu am asezat-o pe farfurie, se si vede, de altfel. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
nimphe, arata bine fasolica ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 1 2008, 09:50 PM

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 1 2008, 10:15 PM
Post #714

Musafir

ce harnice sunteti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2008, 10:16 PM
Post #715

Musafir

Am o mare rugaminte (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) la cele care sunt atat de gospodine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si dragute si posteaza aici: daca ati pus o poza, n-o stergeti din photobucket. Daca stiti ca sunteti ametite si vi se intampla sa stergeti poze din greseala acolo, mai bine nu le postati.

Cleolica si eu am stat azi si-am facut curatenie ca sa nu arate a sat parasit pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2008, 10:27 PM
Post #716

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu am sters de-a lungul timpului SUTE DE POZE care au fost postate aici si apoi sterse dinb albumele personale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tilapia se cheama in romaneste Tilapia sau bibanul african.

+Quote Post
Cleo
post Jun 1 2008, 10:32 PM
Post #717

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi de traducere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
imi semana cu ceva peste cunoscut insa sint nula in a le numi
puteam sa va zic ca seamana cu crapul sau carasul ...totuna-i pour moi
Deci se gaseste si-n tara? pai sa-l incercati ca-i tare gustos

cat despre poze ... de ce sa le stergeti? am poze in photobucket din negura vremurilor elady (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si stau bine mersi intr-o memorie virtuala care nu cere de mancare.

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2008, 10:38 PM
Post #718

Fondator eLady.ro

...Ca sa muncim noi suplimentar si sa ne enervam, ca sa arate forumul ca un fund, de-aia, ca nu ne gindim... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2008, 10:56 PM
Post #719

Musafir

Salata medteraneana de paste (integrale si chiar n-a comentat nimeni nimic ca nu-s de-alea normale) facuta cu ce mi-a dat prin cap
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8203.jpg)

Copilul n-a avut azi scoala (au fost examene de admitere) si a facut o supa-crema de morcovi, cu orez, dintr-o carte de bucate pentru astia mai mici. M-a asteptat de la serviciu cu ceasca asta, chiar buna a iesit. Ma emotionasem toata.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8202.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 11:16 PM
Post #720

Fondator eLady.ro

Hee,heee...m-am emotionat eu, si nu am vazut-o "pe viu:...
... Sa stii ca Nina iti calca pe urme! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:45 AM