![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#781
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Lasagna...
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f96/artimonirina/20080615-DSC_0342.jpg) Unde gasesc si eu reteta de canelonne??? Kalua arata super....am cumparat si eu dar nu stiu sa ii fac |
|
|
kalua |
![]()
Post
#782
|
Musafir ![]() |
Lasagna-i cu placile alea de paste, cannelloni sunt niste tuburi care se umple si pe langa sosul bechamel se mai pune in mijloc si unul de rosii. Voi pune reteta (aproximativa, ca am facut totul dupa mintea mea si ochiometric), a iesit foarte, foarte buna.
Astea-s mai mult notite pentru mine, exemplu de a aranja tartine (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8286.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8287.jpg) Si acum intrebare: cum or fi facute funditele si bastonasul din ciocolata? (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8289.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8291.jpg) Si am mai aflat un secret la prajitura aia extraordinara cu ciocolata: in stratul ala innebunitor pun si nugat. |
|
|
![]()
Post
#783
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Arata minuat, Kalua! Totul (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#784
|
Musafir ![]() |
Da, se vede ca nu-s facute de mine, ci de cei care au invatat meseria asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#785
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Kalua, esti tu modesta!
Ei au la dispozitie si tot felul de masini, nu doar meseria (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Arata super! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
Post
#786
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ei, Kalua, chiar ca esti modesta. De multe ori ne dai clasa cu realizarile tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
Post
#787
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poate modeleaza funda si bagheta alba apoi pun peste cea maro si funda o aranjeaza la sfarsit.
Azi am facut turta dulce mie tare mi-a placut gustul, cred ca poate mai trebuia putina faina ca s-au cam intins in tava. Pun reteta la turta dulce maine am luat de pe ceva site englez de mancare da' sunt superincantata. Fondantul de deasupra imi suna cam aiurea da' chiar mi-a iesit si am mai incercat si alte combinatii de fondant mai demult care au dat gres. (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015158.jpg) |
|
|
![]()
Post
#788
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Arata bine! pai englezii sunt cam specialisti in cookies de genul asta cu fondant si uscacioase. Ai avut sursa buna!
Am vrut sa fac reteta de la Cleo cu clatite, branza de vaci si asparagus. Dar m-a apucat o leneee la clatite... Si cum a zis mama ca face ea clatite in seara asta cu dulceata, am schimbat nitel reteta, si in loc de clatite am folosit tortilla de spanac, genul celei ce se foloseste la chebab. Cleo, sper ca nu te superi. (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/aspragus_1.jpg) Asa arata in final, infasurate (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/asparagus_2.jpg) E excelent, ne-am lins pe degete intregul familion (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
Post
#789
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3A (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pfffuaaa ce m-am suparat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , nu mai vorghesc cu tine 5 minute (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
foarte fain arata. kalua ciocolata dungata as zice ca-i usor de facut pt funde, dungi alternative alb negru, paralele si drepte, oblice pt betisoare insa consistenta trebuie sa fie cam ca la foaia de martipan, ma gandesc, ca s-o poti plia. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) insa consistenta banuiesc ca era dura, ca de ciocolata? pate chinois: un soi de musaca formata dintr-un strat de piure, sos de carne si boabe de porumb (piure ar spune reteta, le-am pus intregi de data asta) amestecate cu smantana lichida si oua. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0234.jpg) mancare de masline cu pipote si praz (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0235.jpg) chiftele (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0230.jpg) cremsnit fals cu afine de data asta (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0266.jpg) |
|
|
![]()
Post
#790
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Au trecut alea cinci minute? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu vorovesti cu mine, clipit din gene !
Gospodina ca de obicei. Mmm, mie imi place mancarea de masline, eu o mai faceam cu limba de porc, cand oi mai ajunge a magazinul chinezesc o sa iau si eu limba. Arata apetisant pate-ul...si nu pare nici complicat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ne dai si noua reteta? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Eh, am gatit in reprize, acum pun si pestele, somon, facut la grill de la aragaz. Am facut si cu mamaliga si mujdei de usturoi, dar se bateau turcii la gura noastra, asa ca n-am mai apucat sa le pozez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/somon.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:49 PM |
|