![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
foarte bine arata. alea-s inele de ceapa?
la peste sa incercati si tilapia si pangasius (eu doar ce le-am descoperit de vreo luna) dar tavalite prin malai fin (corn meal il numesc ei) si prajite in tigaie, tot langa mujdei si mamaliga. mmmmm |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da, inele de ceapa sunt, merg f. bine la peste (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar alea erau semipreparate, nu le-am facut eu decat le-am bagat la cuptor.
Daaa, tot de la magazinul chinezesc cred ca o sa gasesc si tilipia |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain arata rulourile din tortilla tare yamiiiiiiiiiiiii , mie nu-mi ieseau tortilele ba prea tari ba prea moi, al meu sot a zis sa nu mai fac. Da uite ca mi-ai adus aminte de ele o sa fac si eu o data cand fac salata de avocado.
Ciocolata poate se modeleaza cand incepe sa se intareasca in punctul ala in care e semitare. Ce fain ti-a iesit Cleo cremsnitul ala fals. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ploua in gura cand ma uit la pozele astea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toate arata nemaipomenit de bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Bravo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Teo, esti o maestra! Si la poze si la gatit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mey, ne luam la intrecere cu pozatu' ? ca ma simt (din ce in ce mai ) provocata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo tare dragute editarile tale 3a ti-am ratat continuarea. O sa scriu reteta zilele astea se pare ca are succes la copii. Norulet cremsnitul l-ai incercat vreodata? oricum e prima oara cand incerc cu fructe, le-am pus pur simplu pe fundul tavii si am turnat cu grija compozitia sa nu le grupez intr-un loc. Dupa cum vedeti compoztia asta minune le-a saltat si le-a integrat la fix in crema. Ar merge cu orice fructe care raman mai tari eventual bucati de marimea afinelor. Cred ca zmeura ar flescai-o. no, gata pauza capu' la fund. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da cremsnitul fals l-am incercat nu mi-a iesit nus ce am gresit eu am facut din juma' de cantitati ca nu prea aveam incredere in aluaturile astea care se separa si mi-a iesit o chestie subtire si gustul nu m-a incantat cine stie ce. Deci m-am tuflit din start, am zis ca daca mai fac fac din ala adevarat.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iam-iam, teo!
Mancarica cu carnaciori, ardei si naut (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8335.jpg) Si varianta mea (fara fructe uscate, in plus cu caju si amaranth pops) de müsli - reteta happy (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8342.jpg) Iam-iam, teo! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Frumos ne sade sa salivam una la mancarea celeilalte (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai am mult tare pana o sa iasa cum vreau eu. Programul insa e fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:16 AM |
|