![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-s halloumi?
Cleo, mmmmmmmmmm( emocion care saliveaza) Kalua, dupa cum ai observat, mi-am invins frica fata de cannelloni. Rezultatul: comanda ferma pentru duminica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Halloumi e o branza de origine cipriota care se face la gratar (se poate face si in tigaie).
Bravo pentru cannelloni! Pai ce, s-a gasit mancarea careia sa nu-i dai de capat? cleolica, yummy! Salata greceasca (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8520.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Deci e o branza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In poze arata ca o carne la gratar. Acum am inteles de ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ro nu se gaseste asa ceva. Sau poate nu am cautat eu suficient (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Denumirea nu am intalnit-o nici in magazinele de pe-aci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu credeam ca e piept de pasare si ma miram de ce e asa alb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Avocado urmeaza ! Tineti-mi pumnii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Prajii cu caise tre' s-o fac si cu capsuni ca e tare buna.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015238.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Master, daca-mi permiti o sugestie: bucatelele de fructe nu mai aluneca la fundul compozitiei daca le treci prin faina. Nu multa, doar sa fie pudrate.
Praji tau arata gustos, dar nu prea estetic. Nu te superi, nu? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
mama ce de bunataturi!
Si mie imi place avocado foarte mult, simplu. Mi se pare ca are gust de nuca verde. Si in salata imi place dar de obicei nu mai are timp sa ajunga si pe acolo, doar daca imi iau mai multe. Cred ca o sa ma apuc si eu de pozat papica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia te asteptam si pe tine aici, Altheea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mie mi-a facut Mr. kalua surpriza cu o camera DSLR si de unde pana acum faceam vreo 7 poze ca sa-mi iasa una mai acatarii, nu mai am nevoie de exercitii, fac una si buna. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Althea te asteptam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua, ooooh? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi trebe sa cercetez si eu despre ce vorbesti tu aci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Le-am bagat Teo in faina le-am si scurs inainte de a le baga in faina, da' tot s-au dus la fund -mie nu-mi iese figura nus de ce cu fructele prin prajitura ale mele se duc la fund- s-a topit prajitura de aseara, am o tava mai mica de yena si in aia fac ca daca fac mare apai toata o mancam si asa macar mancam mai putina prajii. Azi ma duc iar la piata sa iau niste fructe cred ca prajii cu fructe reloaded maine.
Kalua superguy sotul tau la faza cu camera. This post has been edited by Master of Norules: Jun 26 2008, 04:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:29 PM |
|