![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) ooooooaauuuuuuuuuu ce bine arata tre' sa prestez si eu niste inghe. Am vrus sa iau si eu frisca ieri da expira prea repede si am zis ca e acra.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
5,5kg? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) subscriu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buchetul ca la nunta pai sa fie si tortul pe masura. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-as teleporta langa d-na Mimi (sau cum o cheama pe d-na cu torturile) sa vad EXACT cum face glazurile alea mortale. Si eu ador cremele cu cafea. yammy Sylvia arata tare bine inghetata. Aici sint masinici de facut inghetata. Are cineva asa ceva? Mi-as lua si nu prea ca pe urma ma simt obligata sa fac inghetata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Au o cuva pusa intr-un perete dublu si cred ca se invarte crema aia pana se intareste, peretii dubli cred ca se racesc foarte tare. Astea-s presupuneri 50%. Deci aveti asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca arata bine inghetata.
Eu n-am masina si nici nu-mi iau: sorbeturile (inghetata pe baza de fructe, fara smantana) nu-mi plac deloc, iar inghetate pe baza de lapte (smantana de fapt) foarte bune gasesc de cumparat la gelaterii. Rostul masinii e invartitul, astfel incat sa nu se formeze cristale de gheata. Prajitura cu pere si crema de vanilie, fiica-mea a zis ca o trece pe lista prajiturilor preferate. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_8910.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o inteleg pe Nina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce bine arata prajitura Kalua, ne dai reteta please.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine arata prajitura Kalua. Si inghetata Sylviei imi place, dar as fi preferat-o de vanilie.
Cleo, ar trebui sa stai pe langa dansa, ca de povestit cand povesteste, eu una nu ma prind. Sa vezi ce lucru cu tortul asta: cand l-am servit la ziua mea, ziceai ca o parte din el e inghetata (din cauza ca fusese tinut la congelator, mi-a explicat ca spuma aia nu se incheaga daca nu-l tii la congelator), apoi au mai ramas 2 portii pentru noi acasa si eu l-am pus la frigider. Cand l-am mancat nu mai era senzatia de inghetata, dar eu il prefer in a 2 a varianta, ca simti mult mai bine aromele. In prima zi, nici nu mi-am dat seama ca are si crema de cafea. |
|
|
![]()
|
|
Rozi roaga-o sa-ti mai strecoare si tie cate-o reteta (asa de dragul nostru) si scaneaza-le aici undeva ca de-acolo incolo ne descurcam noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
fuarte saru-mana cu anticipatie |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine001.jpg)
Primul tort al meu pe care l-am facut. Reteta e luata de la Kalua si modelul, doar ca am pus mai multe fructe. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari strumfita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce super arata Strumfita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:26 AM |
|