![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#891
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Doua intrebari naive: E cumparata asa, cu "acoperis" cu tot, gata pregatita pentru bagat la cuptor? Cu ce merge mancata branzica, in afara de crutoane?
|
|
|
strumfita |
![]()
Post
#892
|
Musafir ![]() |
Ce bine arata budinca !
Galuste cu prune gasesc reteta? De cate ori fac varza calita nu imi iasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
Post
#893
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
Post
#894
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce pofta mi-ai facut Lost de galusti cu prune, am si uitat de ele, tre' sa fac si eu sapt. asta.
Ce bine arata branza aia cum se numeste, oare s-o gasii si la noi? Fanny merge si cu cartofi copti sa ii tai cubulete, infipti in furculita si rotiti prin ea. Strumfita nu pune decat varza si ulei o calesti un pic, pui putina apa sa fiarba varza, sare si sucul de rosii (sau rosii date pe razatoarea de plastic) si n-are ce sa nu-ti iasa. La sfarsit poti pune marar si cimbru daca iti place. |
|
|
strumfita |
![]()
Post
#895
|
Musafir ![]() |
Azi incerc sa fac, ca oricum nu am nimic de mancare acasa.Va zic maine ce a iesit, ca ultima data a fost dezastru:).
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#896
|
Musafir ![]() |
strumfita, cauta in indexul cu retete cea de varza cu carne, a lui cleo, n-are cum sa nu-ti iasa o minunatie.
Branza aia se cheama Rougette si-i produs nemtesc. Arata ca un camembert cu culturi rosii, normal. Se da la cuptor cam 10 minute, apoi se scoate, se taie suprafata in cruce si se da coaja la o parte, apoi se mai da inca o data 10 minute la cuptor. Mie cu crutoane nu-mi place, bagheta proaspata mi se pare mai potrivita. Merge foarte bine cu bastonase de morcovi, fasii de ardei, boabe de struguri, champignons. Mai sunt si branzeturi frantuzesti care se prepara astfel, dar alea pe care le cunosc eu sunt greu de gasit, nu se fac tot timpul anului, e mai complicata treaba. Ex.: Mont D'Or. |
|
|
![]()
Post
#897
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pun si eu o poze cu realizarile mele din ultimele zile.
Lasagna: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1520.jpg) (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1528.jpg) Secretul cuptorului: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1529.jpg) (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1532.jpg) |
|
|
![]()
Post
#898
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Tot eu?? Biine, fie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chips de dovlecei si vinete: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1539.jpg) Supa de legume: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1540.jpg) Iahnie de fasole cu carnati de casa: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1542.jpg) Salata de vinete in care am pus si putin usturoi: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1543.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#899
|
Musafir ![]() |
Pe topicul asta, ma uit doar cand sunt cu burta plina.
Nimphe, vad ca esti o vrednicuta. Am poftit la lasagna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si la galustele lui Lost. Kalua, desi stii ca nu le am cu branzeturile, am o curiozitate, cum servesti chestia aia din forma? Te infingi acolo pur si simplu cu furculita? |
|
|
kalua |
![]()
Post
#900
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:17 AM |
|