IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
Cleo
post Jul 19 2008, 07:14 PM
Post #901


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



foarte apetisant arata mancarurile nimphe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

salata de bocconcini (sau mozzarella proaspata pe meleagurile astea) cu rosii si busuioc (am si busuioc mov in gradina), pe un pat de salata verde
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0028.jpg)

si mancarea de naut pe care neaparat s-o incercati odata dureaza maxim 15 minute (cu tot cu tocat legumele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
poza direct in craticioara, varianta cu bacon (imi place chiar mai mult decat cu jambonul de Parma)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0042.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 20 2008, 09:30 AM
Post #902


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Fasolea cu carnati Nimphe am poftit si eu la ea, tare buna cre' ca a fost.
Eu aseara am avut o revelatie culinara daca-i pot spune asa. Am facut prajitura cu ananas crud si branza, e atata de buna mananci de nu te mai opresti.

(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015299.jpg)
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015297.jpg)
Si inghetata
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015305.jpg)

This post has been edited by Master of Norules: Jul 20 2008, 09:31 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 20 2008, 11:41 AM
Post #903


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Mai, nu stiu cat e de buna, ca nu am mancat din ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sotul meu insa a fost incantat. Chestia e ca mie nu-mi iese la fel de gustoasa ca a mamei mele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albinuza
post Jul 20 2008, 01:56 PM
Post #904


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



iote ciulama! arata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_1286.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 20 2008, 02:20 PM
Post #905





Musafir






Ce-ai, bre? Arata foarte bine! Cu ce-o mananci?

Nimphe, si mie-mi iese fasolea de fiecare data altfel. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cleo, mozzarella cu rosii e mancarea de aproape zi cu zi, vara, a fiica-mii. Trebuie sa avem intotdeauna stoc de branza de-asta acasa. N-o intereseaza ca i-am lasat mancare gatita, vine de la scoala si-si face repede o farfurie salata de-asta capreza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albinuza
post Jul 20 2008, 02:31 PM
Post #906


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



nu stiu. cu ce sugerezi? azi ammancat-o asa fara nimic. imi era foame. nu mancasem nimic. cu ce merge?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 20 2008, 02:35 PM
Post #907





Musafir






Cu 'maliga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Montignac ar merge cu glass noodles sau un piure de naut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jul 20 2008, 02:51 PM
Post #908


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



asa-i albi cu mamaliga merge de numa si arata fix ca o ciulama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kalua am tot cautat aseara sa va arat, am mancat in Vancoiuver niste capere murate gigant. Erau cat niste masline mai micute dar bune tare, erau puse cu tot cu codita. Le stii? cu numele de capers,caperes nu le-am gasit poza
am vazut si-aici la un magazin cu produse bio dar mai am din cele obisnuite vreo 3 borcanase asa ca m-am abtinut
Go to the top of the page
 
+Quote Post
albinuza
post Jul 20 2008, 02:52 PM
Post #909


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 7,935
Joined: 9-December 05
From: Bra, Italia
Member No.: 56



pai n-am voie bre 'maliga la montignac. glass noodles?ce-i aia si unde gasesc?
piure de naut?
adica naut ifert si pisat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 20 2008, 03:12 PM
Post #910





Musafir






Pe germana se numesc mere de capere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cica cu cat sunt mai mici, cu atat mai fine la gust. Eu cred ca am cumparat numai de vreo doua ori de-astea.
(IMG:http://images.manufactum.de/manufactum/grossbild/59947_1.jpg)

albi, galss noodles din fasole mungo, trebuie sa gasesti la raionul cu produse exotice/asiatice. Pentru piure de naut faci terci boabele fierte, adaugi sare, piper si neaparat niste zeama de lamaie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

152 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:43 AM