![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, pot sa vin la tine la masa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, initial am crezut ca-i vreo maioneza de usturoi si nu mamaliga. Arata cam scary! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
apropo de 'maliga malada (en francais s'il vous plait) daca o dregi cu niste unt si ceva branzeturi care se potrivesc cu MM poate n-ar fi rea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
eu in mamaliga galbejita mai pun uneori unt, parmezan, am amestecat si rosii uscate sau ceva verdeata ca doar nu-i batuta-n cuie reteta cu apa si sare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mamaliga per se nu-i conforma, de-aia o si fac asa rar. Si albeata asta nu i-a placut nici fiica-mii, care a mancat-o cu unt si quark (mai mult s-a linciorat in farfurie).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte faine si apetisante bucatele voastre!
... si nici nu stiti cit ma bucur ca va place reteta mea de saganaki! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine005.jpg) iar am facut , am mancat 4 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
yummy, lost!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma innebuniti cu galustele cu prune! Trebuie sa fac si eu ...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ardeii umpluti cu telemea (sunt fierbinti)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9177.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
"dulceata" aia neagra ce e ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) masline?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, masline.
|
|
|
![]() ![]() |