![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#991
|
Musafir ![]() |
File de mahi-mahi cu piure de fasole si spanac, servit cu mujdei
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9588.jpg) Candva saptamana asta am facut dovlecei cordon bleu (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9542.jpg) |
|
|
![]()
Post
#992
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cum ai reusit sa capeti culoare frumoasa la peste? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Impartaseste-mi secretul!
PS: Eu am file de pangasius. Oare iese atat de apetisant ca mahi-mahi? |
|
|
kalua |
![]()
Post
#993
|
Musafir ![]() |
E mai mult natura pestelui decat dibacia mea: are o carne tare care se preteaza la prajit mai indelungat fara sa devina uscata. L-am prajit in putin ulei si mai mult unt. Nu prea are gust de peste, mie-mi place totusi.
|
|
|
![]()
Post
#994
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Gugalind am descoperit ca mahi-mahi asta e ditamai dihania. Vad pe Wikipedia ca gustul e apropiat cu cel de pui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) foarte interesant.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#995
|
Musafir ![]() |
Retetele le voi asterne la cele montignac.
Deci, din ciclul "Povestiri la clubul Vanata": Iahnie de vinete (nu se vede mare lucru, de aratat nici nu arata spectaculos, dar e buna tare, se poate manca pe paine precum salata de vinete), de origine greceasca. E buna si calda, si rece. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9611.jpg) Pachete cu vinete, origine turceasca. Gustu-i pe masura infatisarii. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9602.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9598.jpg) Si cataif simplu, clasic (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9592.jpg) |
|
|
![]()
Post
#996
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Wow. Arata splendid! Nu incetez niciodata sa ma minunez de ce iese din manutele tale magice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#997
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu ce-s umplute vinetele? si iahnia cu ce e? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
un membru de onoare in fan clubul "vanata" |
|
|
![]()
Post
#998
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
wooooow kalua, ce`mi place ca mereu faci ceva nou si aspectuos...esti chiar tare!
|
|
|
![]()
Post
#999
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Tortul de ieri (atat am reusit sa pozez, la cat am fost de ocupata).Nu a fost mare lucru din punct de vedere estetic dar a fost bun, cu crema de cacao.
Am mai facut oua umplute, pateuri calde (adica foietaj cu ciuperci, pastrama, ardei, rosie si cascaval), o friptura cu cartofi cu cimbru la cuptor. |
|
|
![]()
Post
#1000
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
NU stiu cum ai reusit sa-i faci franjurei si ornamentul din ciocolata, dar arata foarte special. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:15 AM |
|