![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Bogdane e o lume virtuala, fiecare vine si pleaca dupa cum pofteste, nu e dator sa dea explicatii ce si cum.
Desi noi poate am fi curioase ce s-a mai intamplat cu unii useri cum ar fi prietenul tau Luc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar daca ei au preferat sa dispara in ceata noi ce putem face? |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
ehh.. ca suntem impreuna .. daca bine observi intrebam.. cum se vede dintr-o parte.. a fost pur si simplu o ratacire? sa nu trag mare atentie la toate? sa fi citit pe orizontala poate observai...
si unde ai vrea tu sa scriu daca e vorba de dragoste.. carei faza.. de ce te ratoesti? This post has been edited by Donutza: Oct 13 2007, 05:41 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Donutza, sa nu fie cu suparare dar nu se prea intelege ce Dilema ai tu de fapt. Daca o sa mai faca si in viitor asa? Pai asta nu avem noi de unde sa stim, nici daca citim in globul de cristal. Daca tu te comporti la fel ca pana acum, tot ce se poate ca si el sa mai aiba "rataciri". Dar daca tie ti-e bine asa cum esti de ce sa cauti nod in papura ca si in povestea cu drobul de sare?
Si hai sa ne pastram calmul ok? Ca nu suntem la piata. Eu nu am observat sa se ratoiasca nimeni la tine. |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
angeldust, scrie si omul oful lui.. poate asteptam o incurajare.. un cuvint spus.. cred ca se observa ca sunt cam ratacita... pt mine normal e o situatie iesita din comun... dar pt voi cititorii... e mai clara.. e doar citita nu traita.... si posibil si nu ca posibil dar ai dreptate.. noduri in papura nu sunt!
pai nu vezi ce pareri ca deschid topicul si apoi tac.. mi se pare ca eram acuzata pe nedrept.... daca era o generalitate so fi scris la plineri si propuneri! This post has been edited by Donutza: Oct 13 2007, 05:48 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite Donutza...eu ma intreb cum stai tu cu iubitul la capitolul comunicare. Ca din ce observ eu tu ai putea sa iti imbunatatesti aspectul asta. Iubitul tau intelege mereu ce vrei de la el? Ca noi uite...de 7 postari incerci sa ne spui ceva si noi tot nu am inteles care e problema de fapt.
Daca nu as fi inteles doar eu, as fi zis ca am eu probleme, dar asa...daca e mai multa lume, atunci ma gandesc ca poate nu te exprimi tu suficient de clar. Asa ca, te rog mult, mai fa un efort si scrie clar, concis si corect care este problema si in ce privinta vrei sa te sfatuim. Ca noi bunavointa avem, numa de am si intelege (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu la ce a spus AnjelDust; intru totul. Plus ca Bogdan s-a referit la faptul ca apar oameni care deschid un topic la sectiunea asta, dar nu mai intra sa vada raspunsurile nici de-a naibii. Era pur si simplu o observatie, nu o acuzatie.
Deci, tragaind linie, care e problema pentru care astepti puncte de vedere?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maąt, odata ce scrie aceste lucruri anume aici e si logic ca le adreseaza mie... ma repet daca era o generalitate sa o scrie la reclamatii! si la o adica nimeni nu te impune sa intri si sa citesti totul o faci binevol sau n-o mai face, ca mai apoi sa ai pretentii.. fu fu fu
ce astept? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sa-mi zica careva linisteste-te fata draga nu e aici nici o tragedie! (ti-am suflat) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Donutza, esti cam obraznica matale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand ti-oi face tu forumul tau ai voie sa zici tu userilor unde si ce sa citeasca si sa raspunda sau nu.
Eu zic sa-ti vezi de lungul nasului, aici si in viata de afara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Donutza, linişteşte-te fată dragă, nu-i nicio tragedie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Omul ăsta te va părăsi din nou, probabil definitiv cāndva. Dar e lumea plină de bărbaţi deci fii pe pace, nu-i tragedie, va veni altul īn loc. Domniţele mofturoase nu distrug doar ce e īn jur ci şi ceea ce ar fi sub ele, chiar dacă o fi vorba doar de condurul cu care bat īn podele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atenţie primeşti destulă la noi, nu te poţi plānge. Sclavia s-a abolit de ceva vreme, iar dominatrix este un concept care se adresează oamenilor care au stil. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, nu cred ca sunt mai obraznica ca altii... daca imi apar ceia ce-mi apartine nu incurca cu obraznicia.. nu ti se pare? si chear nu sunt o straina si n-ai de ce sami spui ca cind mi-oi face forumul meu.. e am meu pe cit e si ala tau!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 09:51 PM |
|