![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asteptare placuta. Daca esti prea inteligenta pentru formul asta, nu te mai obosi sa il vizitezi, ca nu ai nici o obligatie, asa cum nici noi nu avem nici o obligatie sa iti cintam in struna. Iar exprimarea corecta este "nu iti impune", asta asa, ca tot vobim de oameni care se dau superiori... Ai un avertisment, la al doilea nu mai stam la povesti.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Donutza linisteste-te fata draga ca nu e nici o tragedie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu siguranta exista cineva pe lumea asta si pentru tine, sa te accepte asa cum esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi pe forumul acesta nu as prea crede sa gasesti multi fani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore, cred ca ai dreptate)))))) oare va mai avea atita indrazneala? am sa-l distrug))) nu pot sa-i dau drumu.. si nici altu nu as vrea! poate momentan.. cine stie...
This post has been edited by Donutza: Oct 14 2007, 03:07 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sari tu, sari. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Scuzati off topicul, dar nu m-am putu abtine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Donutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maàt, pentru maria dvs si pt desteptaciunea de care dati dovada si pt cunoasterea limbii romine... ea de pe masa o bomboana! esti la nivel nu am ce spune... plec capul in fata desteptaciunii tale... si in genunchi cad cerindu-mi iertare si imploridu-te sa nu mai vizitezi acesta tema ...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dragut, multumesc. Pentru ignorarea avertismentului si incalcarea regulamentului, ban definitiv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu m-am putut abtine!!!!
Deci .... Di .... imparte si tu bomboana aia te rog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Va rog sa raminem ontopic.
... Nu ca ar exista vreun subiect care sa merite o dezbatere... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 22-November 06 From: Arad Member No.: 733 ![]() |
Topic closed (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-October 07 Member No.: 2,367 ![]() |
eu pur si simplu m-am trezit intr-o dimineata indragostita de un tip pe care il stiam de vreun an...e foarte confuza starea mea..nici nu mai stiu...
trebuie sa ma despart de actualul iubit cu care oricum m-am racit de mult...si care este si foarte posesiv...el are voie orice eu nu..si poate ca nu ma indragosteam de altcineva daca el nu era asa nu stiu...nu e nici pe departe acelasi pe care il stiam si asta m-a indepartat foarte mult.. iar "z" e mult mai...nu stiu,tanar,dulce,atent.... etc.... si in plus sentimentul este reciproc..ma face sa ma simt dorita,frumoasa,speciala si asta conteaza enorm pentru o femeie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 03:25 AM |
|