IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Compatibilitati sentimental-erotice
blondina
post Feb 16 2006, 08:11 PM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Nu e eroare beibi.Tu,daca ai depasit varsta de 21,22,23 de ani nu mai esti racusoara..incepi sa preiei caracteristicile scorpiei.Deci incet incet devii o scorpie.De-aia am scris asa. :estiok:
Go to the top of the page

+Quote Post
northstar
post Feb 16 2006, 09:10 PM
Post #52

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

sa inteleg c-o sa ajung mrs.president,ca Basescu,mey????????????? :D esti o dulce,blondy!nu te mai deranjez,ca mai sunt si altzii la coada!deci nu degeaba fuge omu sa-si repare mashina,zilnic!sunt o scorpieeeeeeeeeeeee! :'( :'( :'(
da una blonda,hehe :P

+Quote Post
carrie30
post Feb 17 2006, 09:03 AM
Post #53

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

Si eu cu cine ma potrivesc?  :'(

+Quote Post
onutzza
post Feb 17 2006, 10:44 AM
Post #54

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 178

blondinaaa...vreau si iooooo  :D
uite: eu- 13.11.1980- 18:30 Bucuresti
el- 02.09.1982 (da, e mai mic  :P ) - 11:00 Bucuresti
:-* sar'naaaaaaa in avans

+Quote Post
didilica
post Feb 17 2006, 10:56 AM
Post #55

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Blondino, hai rezolva-ma si pe mine, rogu-te... da sa nu imi zici de rau, ca ma apuca depresiile!  :P

eu: 28.01.1981, ora 21, timisoara
el: 19.08.1981, ora 19-20 (nu stie exact, da poate te ajuta si asa), arad

:-*

+Quote Post
blondina
post Feb 17 2006, 06:28 PM
Post #56

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

carriutza  :-* Uite,va iau iar la rand. ;)
Incep cu tine ca ai cerut prima.  :)
Relatii īntre zodia Sagetator si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Leu
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Fecioara
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Capricorn
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Gemeni
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Leu, Scorpion

Pentru onutzza ;)
onutzza tu esti scorpion cu ascendent in gemeni,iar el este fecioara cu ascendent in scorpion.
Barbatul Fecioara si femeia Scorpion sunt compatibili īn general, desi barbatul Fecioara are tendinta sa toarne apa peste pasiunea ardenta a femeii Scorpion.

Femeia Scorpion īncearca sa ridice apetitul sexual al barbatului Fecioara, care se tot īntreaba de ce femeia Scorpion este asa de agresiva – nu pot fi si prieteni si iubiti?

Daca barbatul Fecioara este pregatit sa faca compromisuri, femeia Scorpion va fi si ea flexibila.

Īntre barbatul Fecioara si femeia Scorpion poate exista o relatie interesanta, cu sanse pentru o casnicie reusita.  :aplauze:  ;)
Femeia Gemeni este foarte detasata si nu pune mai nimic la suflet, īn timp ce barbatul Scorpion traieste intens si se implica emotional īn tot ce face. Barbatul Scorpion este hotarāt si perseverent, īn timp ce femeia Gemeni este schimbatoare si inconsecventa. Femeia Gemeni este īnzestrata din punct de vedere intelectual si vrea sa demonstreze acest lucru īn cāt mai multe ocazii mondene, īn timp ce barbatul Scorpion considera ca participarea la evenimente mondene este o mare pierdere de timp.
Asta e faza cu ascendentul,dar se pare ca voi compensati mult cu zodiile natale. ;)

Pentru didilica
Tu esti varsator cu ascendent in fecioara,iar el se pare ca este leu cu ascendent in Varsator daca e nascut pana in 19.40,si pesti daca este nascut dupa 19.40. Dar cred ca mai degraba are ascendentul in varsator.;)
Cānd barbatul Leu si femeia Varsator fac dragoste, ies scāntei.

Pe barbatul Leu īl incita dar īl si īnfurie tendinta femeii Varsator de a analiza totul. Astfel, femeia Varsator risca sa zdruncine īncrederea barbatului Leu īn puterile sale de suveran. De asemenea, apetitul pentru picanterii de care da dovada femeia Varsator īn dormitor s-ar putea sa īl calce pe nervi pe barbatul Leu si sa īl īndeparteze destul de repede.
Barbatul Varsator si femeia Fecioara nu prea sunt interesati de viata erotica. Pentru ei cāntareste mai mult latura intelectuala si prefera alte activitati decāt cele fizice.

Nefiind stimulati din punct de vedere erotic, si barbatul Varsator si femeia Fecioara sunt lipsiti si de senzualitate si de initiativa. Sobra si cumpatata femeie Fecioara are tendinta de a-l critica pe expansivul si generosul barbat Varsator.

Īntre barbatul Varsator si femeia Fecioara poate exista o relatie linistita, care va degenera treptat īn plictiseala. O eventuala casnicie ar putea sa supravietuiasca numai datorita intereselor comune din afara dormitorului.

Iti scriu si despre fecioara,pesti..poate e nascut la 19.50  :D
Barbatul Pesti, peste masura de afectuos, nu are parte de prea multa satisfactie din partea femeii Fecioara, care este foarte retinuta. Femeia Fecioara respinge numeroasele pretentii erotice ale barbatului Pesti si devine excesiv de critica si de cicalitoare.

Si problemele nu se termina aici. Femeia Fecioara, prudenta si logica, nu va tolera gusturile extravagante si īndaratnicia barbatului Pesti. Femeia Fecioara īsi planifica fiecare actiune, pe cānd barbatul Pesti actioneaza īn functie de impulsul de moment si apoi se razgāndeste.  ;)

+Quote Post
didilica
post Feb 20 2006, 10:22 AM
Post #57

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Si problemele nu se termina aici. Femeia Fecioara, prudenta si logica, nu va tolera gusturile extravagante si īndaratnicia barbatului Pesti. Femeia Fecioara īsi planifica fiecare actiune, pe cānd barbatul Pesti actioneaza īn functie de impulsul de moment si apoi se razgāndeste.  ;)

Grrrrrrrr.... partea asta se potriveste cam bine.  ;)

+Quote Post
carrie30
post Feb 20 2006, 12:16 PM
Post #58

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

:-X  Deci , treaba cu gemenii nu o inteleg, Ba is compatibila, ba nu.
din experienta, nu sunt. pe nici un plan.

+Quote Post
onutzza
post Feb 20 2006, 12:36 PM
Post #59

Contaminat
*

Member No.: 178

Barbatul Fecioara si femeia Scorpion sunt compatibili īn general, desi barbatul Fecioara are tendinta sa toarne apa peste pasiunea ardenta a femeii Scorpion.

Femeia Scorpion īncearca sa ridice apetitul sexual al barbatului Fecioara, care se tot īntreaba de ce femeia Scorpion este asa de agresiva – nu pot fi si prieteni si iubiti?

Daca barbatul Fecioara este pregatit sa faca compromisuri, femeia Scorpion va fi si ea flexibila.

Īntre barbatul Fecioara si femeia Scorpion poate exista o relatie interesanta, cu sanse pentru o casnicie reusita.  :aplauze:  ;)
Femeia Gemeni este foarte detasata si nu pune mai nimic la suflet, īn timp ce barbatul Scorpion traieste intens si se implica emotional īn tot ce face. Barbatul Scorpion este hotarāt si perseverent, īn timp ce femeia Gemeni este schimbatoare si inconsecventa. Femeia Gemeni este īnzestrata din punct de vedere intelectual si vrea sa demonstreze acest lucru īn cāt mai multe ocazii mondene, īn timp ce barbatul Scorpion considera ca participarea la evenimente mondene este o mare pierdere de timp.
Asta e faza cu ascendentul,dar se pare ca voi compensati mult cu zodiile natale. ;)

sar'na blondina :-* se pare ca pe mine ma caracterizeaza mai mult zodia, iar el are f multe de la ascendent...nu-mi toarna apa peste nici o pasiune, ba din contra :)

+Quote Post
ciciep
post Feb 21 2006, 09:50 AM
Post #60

Contaminat
*

Member No.: 206

uite si datele noastre, te rog:
EU: 9 februarie 1980, intre 6-7a.m. (prin cezariana deci nu e sigur... :-X)
El: 21 decembrie 1979, cam pe la ora 16 cred
Amandoi in Bucuresti!
Saru'mana mult :-*

+Quote Post

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:10 AM