![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dragut, s-a miscat in sensul acelor de ceasornic, dupa care a schimbat directia si iar a revenit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
si eu m-am uitat mai multicel la ea, prima oara clockwise, dupa care a schimbat directia..........si m-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cand eram foarte obosita am observat-o cum se invarte de pe un picior pe altul...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Inseamna ca e ceva in neregula cu mine. Eu o vad doar clockwise (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eh si cu mine, sa ne traim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
Mai fetelor ! Nu mai inteleg nimic ! Eu o vad cum vreau... cand vreau se misca in directia acelor de ceasornic.. cand vreau invers, se misca invers. ?????
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu le vad pe amindoua!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
da...si eu le vad pe amandoua (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
se misca pe rand, ba intr-o parte, ba in alta.... ia ca ma uit acum impreuna cu cineva sa vedem ce vedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
OMG! ne uitam in acelasi timp la tanti, el o vedea counter-clockwise, eu clockwise (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif) I really really don't get it! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) prietenul meu inca se mai uita la ea si incearca sa-si dea seama care-i faza |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 03:17 AM |
|