![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu cred ca pe vremea lu' strabunica exista cuvantu' conectare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Bietele femei! De fapt si bietii barbati!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Nevasta inteleapta ii va permite sotului sa ii ridice camasa nu mai sus de talie, in timp ce el isi va desface doar partea din fata a pijamalei, pentru realizarea conectarii." (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) vorba reclamei aleia tampite "zap on line"!!!
"Multi barbati simt o placere sexuala majora in a se relaxa dupa comuniunea cu femeia lor, astfel incat sotia trebuie sa se asigure ca nu ii ofera nicio secunda de pace in aceasta perioada, de care el sa se poata bucura. Altfel, barbatul ar putea fi incurajat sa incerce din nou in curand." Domle, dupa "destrabalare" ii spun "zburatorului" meu sa cumpere 5kg de cartofi. Sunt suficient de sadica?! Serios, nu mai avem cartofi in casa! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io zic sa-l pui si sa duca gunoiul, sa spele hota si sa frece cuptorul la aragaz.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
( (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tks albinutza k ma mai scotzi din ale mele)
mila mi-e de femeile din vremea aia..si subscriu la multumitul parintilor pt momentul ales (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda bine nu era chiar asa peste tot, depindea si de clasele sociale si alti factori. Am citit in carti de antropologie, istorie privata si nu erau chiar atat de morali, dimpotriva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
"Nevasta inteleapta ii va permite sotului sa ii ridice camasa nu mai sus de talie, in timp ce el isi va desface doar partea din afata a pijamalei, pentru realizarea conectarii. In timp ce el pufaie si gafaie, ea va ramane perfect tacuta sau va purta comversatii plictisitoare despre treburile casnice. Mai presus de orice, sotia va ramane perfect nemiscata si, sub niciun motiv, nu va ofta sau geme in timpul actului sexual. Imediat ce sotul a incheiat treaba, sotia va incepe sa se planga de diferite probleme ce vor trebui rezolvate de catre sot. Multi barbati simt o placere sexuala majora in a se relaxa dupa comuniunea cu femeia lor, astfel incat sotia trebuie sa se asigure ca nu ii ofera nicio secunda de pace in aceasta perioada, de care el sa se poata bucura. Altfel, barbatul ar putea fi incurajat sa incerce din nou in curand." asta chiar ca ma dat pe spate Am ras cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Misto fel de a taia macaroana.In timp ce el asuda deasupra ta de mama focului,tu sa ii spui serios (si fara sa te misti (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) )ca o teava din bucatarie picura sau ca omizile au invadat parul din curte (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Sa vedem daca mai indrasneste sa i se scoale de inca o partida (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
neaparat trebuie sa o pun pe maicamea sa citeasca asta! il scot la imprimanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 03:04 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
versiunea in engleza
uimitor Se pare ca articolul este un fals,daca e sa ne luam dupa autorul materialului de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:19 PM |
|