![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
danati da gyros si eu am zis ca atunci cand mai ajung 2 o sa mi iau macar sa stiu ca sunt satula (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
am mai mancat gyros dar ca ala din Grecia never (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am gatit azi Chilli cu fasole alba, rosii si porumb. O bunatate de picanterie... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
2 linguri de ulei 1 ceapa mare, tocata fin 1 ardei gras rosu, curatat, tocat mare 1 morcov mic, decojit, tocat 1 tija de telina mica, tocata marunt 2 lingurite boia de ardei iute 2 linguri paprika dulce 2 lingurite oregano uscat, faramitat 1 conserva (800 g) pulpa de rosii cu sos 400 g fasole alba fiarta, scursa 400 g fasole neagra fiarta, scursa 1 lingura sos de soia 1 conserva porum (300 g) 2-3 catei de usturoi, curatati, zdrobiti Intr-o tigaie mare teflonata se incinge uleiul la foc mediu spre puternic. Se pun ceapa, ardeiul gras, morcovul, telina si usturoiul. Se calesc pana se inmoaie. Se adauga boiaua, paprika si oregano. Se mai calesc 1-2 minute. Se adauga rosiile, fasolea si sosul de soia. Se aduc la fierbere 10-15 minute adaugandu-se apa daca este necesar. Se adauga porumbul si se mai fierb 5-10 minute. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:22 PM |
|