![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce dragut tocator, n-am vazut sau n-am stiut pt ce-i si l-am tratat cu indiferenta
mi-am luat alt deschizator de conserve, cel vechi s-a cam tocit Acum la noi e perioada specialurilor si malaxorul Kitchen Aid e cu 100$ mai putin. Ce ciuda mi-e ca Europa e pe 220v ca tare i-ar trebui si mamei unul. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi e 199CAD noi l-am luat cu 299$ astea-s cele pe care scrie classic mai sint si cele pe care scrie artizanal, habar n-am care-o fi diferenta insa sint pe la 400CAD. Eu am clasica si-s mai mult decat multumita de ea.
Asa-i cu preturile, cele no name costa mult mai putin, toastere, cafetiere, chopper, masina de rasnit cafea etc gasesti si sub 10CAD. Si functioneaza bine mersi cu anii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleolica da parca e un adaptor de tensiune de la 110 la 220 poti lua kitchen aid-ul si adaptorul de tensiune.
|
|
|
![]()
|
|
Adaptorul e una si tranformatorul e alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Adaptoarele care se vand in raionul cu valize au pe o parte priza pt Europa si pe alta intrare pt America de Nord. Deci nu transforma 110 in 220V. PT aparatura mica merg, mama are un chooper de vreo 4-5 ani care merge impecabil. I-am luat si un cuptor cu microunde (v-am spus ca aici diferenta de pret e uriasa) si s-a ars la prima incercare. Transformatoare de genul asta (cu bobina si tot ce-i trebuie) nici nu se gasesc pe toate drumurile si i-a facut un unchi insa tot nu merge cum ar trebui, deci din pacate varianta asta nu e optiune pt noi ca altfel o faceam demult. Si eu am storcator de salata, v-am pus poze mai demult la trucuri si il folosesc de cate ori fac salata. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca ce am mai cumparat eu:
- o masina de piine nu stie cine stie ce marca, insa cu revviewuri bune -un grill numit lean mean fat grilling machine george foreman (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/masinapaine.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/grill.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cat a costat masina de paine Di si de unde ai luat-o?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De la Domo, comanda online.
Aparat de preparat paine Westwood JC-M201A 197,90 lei Descriere produs: Prepara paine proaspata in mai putin de 3 ore, Prepara rapid paine intr-o ora, Selectie pentru paine de 450 g - 900 g, 12 programe cu afisaj digital, Control reglabil al crustei (alba, medie, rumenita), Programator de timp pentru 13 sau 16 ore, Functia de ``pastrare a caldurii`` timp de 60 min, Alarma sonora, Sistem de protectie la intreruperea alimentarii cu energie electrica |
|
|
![]()
|
|
Oauuuuuuuuu si cum platesti online sau ramburs?
Ai facut paine din aia intr-o ora? Cum iese? This post has been edited by Master of Norules: Feb 23 2009, 09:30 AM |
|
|
![]()
|
|
Gasesti toate informatiile pe siteul lor: cash, OP, card.
Eu am platit cu cash la livrare pentru ca procesarea de carduri dureaza mai multisor. Nu am mai repetat experienta cu piinea intr-o ora ( se face intr-o ora si jumatate de fapt) pentru ca prima data le-am respectat instructiunile si nu a fost bine. Prima piine ai sanse sa o ratezi daca nu te uiti cum se face coca la framintare si nu vezi ca ii mai trebuie apa sau ulei/unt. |
|
|
![]()
|
|
Multam fain Di. Ma bate si pe mine un gand.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 04:22 AM |
|