![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Sa le folositi sanatosi, Diana!
Eu m-am indragostit de cutitele tale! Sunt asa perfecte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi poti spune, te rog, ce firma sunt? Poate le gasesc pe net, ca la mine in oras n-am sanse. Stiu ca sunt primite cadou, dar stii cumva si cat au costat? Am gasit ceva pe net, dar costa vreo 60 de milioane (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, Tutu!
Da un serch pe google dupa "cutite yakitori" - de pe siteul ala cu fusion technique le-al luat - nu pot pune link direct, ca incalc regulamentul si tre` sa ma autopenalizez dupa aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Gama Yakitori are cele mai ieftine cutite de la ei, insa eu de la Craciun de cind le-am cumparat, nu le-am ascutit deloc si nici nu dau vreun semn ca ar avea nevoie. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Eu le am pe toate sapte si sint foarte, foarte multumita de ele. A, si vreau sa imi iau tot de la ei un peeler si un termometru pentru cuptor, acu sa vad daca unul sau doua... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Multumesc mult, Diana! Esti o scumpa! Sa ai spor la cumparaturi!
Am vazut cutitele si cred ca au un pret foarte bun. Probabil o sa cumpar doar 5 dintre ele, cu doua nu prea cred ca am ce face. Am si o razatoare V care este foarte buna si ma ajuta enorm. Cutitele sunt mai mult pentru carne, paine si verdeturi. Ma apuc de strans banuti, ca la cate visez eu sa cumpar, e mai eficient asa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O zi buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cutitele japoneze aduse la Mosu` (printre altele). Sa va mai spun ca fac absolut toti banii?! N-am avut in viata mea asa cutite! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PC270014.jpg) Mie cutitele astea give me the creeps! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand le vad, nu pot sa ma gandesc decat la dusmani, nu la mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare faza cu stativul! Si maica-mea are, o fi facut si ea tot la fel, caci cutitele sunt mai vechi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cutitele astea dau orgasme. Papilare, evident. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe bune, nu stiu ce m-as face fara ele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mi-am luat o tava noua rotunda, teflonata si un fund de lemn de bambus nou; o sa il folosesc numai pentru prajituri.
|
|
|
![]()
|
|
Astazi am cumparat trei castronele noi din portelan alb cu margine aurie si doua farfurii mari, de 30 cm diametru, bune pe post de platou si/sau pentru tort.
A, si inca doua tavi pentru tarte, cu margini de-alea ca pentru tarte. Na, ca-mi scapa cum le zice. |
|
|
![]()
|
|
Diana, am dat comanda de cutite dar nu mai sunt pe stoc. Trebuie sa mai astept cateva saptamani probabil... Au spus ca ma suna cand le primesc.
Voiam sa va spun ca am cumparat niste tavi de silicon superbe dar nu am timp sa mai fac cont si pe Photobucket ca sa postez fotografiile. O zi buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Sper sa fii la fel de multumita de ele cum sint si eu. Daca ti-au spus ca o sa junga, inseamna ca o sa ajunga, stiu ca isi iau o marja de eroare.
Cu mine cel putin au fost foarte seriosi, cum au zis asa au facut. Poate totusi gasesti timp in zilele urmatoare sa ne arati tavile de silicon, tare as vrea sa le vad. Eu am pus ochii pe niste tavi pentru baghete, insa parca am o mica-mare retinere... Mi se par cam scumpute si nu stiu daca materialul e si calitativ, de aceea ma mai gindesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 04:42 AM |
|