![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foart ebine ai postat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Interesante tavile.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Voiam sa va spun ca tavile nu sunt scumpe. Le-am gasit pe un site care este in lichidare de stoc. Cele caramizii sunt 13 lei iar cele crem sunt intre 28 si 32 de lei. Modelele pe care le vedeti sunt singurele pe care le mai au. Eu mi-as fi dorit alte forme dar nemaiavand ce-mi doream, am luat ce-am gasit pentru ca se gasesc destul de greu. Trebuie sa tineti cont de faptul ca va costa destul de mult transportul. Pe mine m-a costat 42 de lei, asa ca am luat tavi si pentru membrii familiei. Le-am spus sa se gandeasca si sa se hatarasca pentru ca fac o singura comanda pentru toti.
O zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Vai de capul meu ce gospodine sunteti dupa cumparaturile facute;mai aveti timp si sa va relaxati? Dar loc mai aveti prin dulapuri?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu timp pentru relaxare n-am avut niciodata, iar loc prin dulapuri, nexam! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Diana, am primit cutitele acum o saptamana! Sunt foarte bune! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dar asa cum am citit pe un alt site unde se vand cutite, trebuie sterse cu un servetel dupa ce le spal, altfel fac pete de rugina. Tot asa trebuie spalate imediat dupa folosire, altfel iar apare rugina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poate am timp mai tarziu sa postez si fotografii.
|
|
|
![]()
|
|
Nu ruginesc, sa fii sigura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa se intretin mai bine daca sint curate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai au ruginit deja (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Daca le las in rastelul de vase la uscat, si se ating intre ele, ruginesc. Au niste pete micute. Poate reusesc sa le fac sa se vada in fotografie. Si se iau doar cu crema abraziva de vase. Dar ele sunt foarte bune, si daca le usuc dupa ce le spal, nu mai am probleme.
|
|
|
![]()
|
|
Ale mele sint luat cu mult inainte si nu sint ruginite. Nu cumva te referi la petele de sare de la apa calcaroasa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mai da cu crema abreaziva pe ele, da cu putina zeama de lamiie. |
|
|
![]()
|
|
Au si pete de la apa dar alea sunt altceva. Daca folosesc solutii acide ruginesc si mai repede. Mi s-a intamplat cand am taiat o lamaie si am lasat cutitul pe masa pana mi-am terminat toata treaba. Nu cred ca au ce sa pateasca de la crema abraziva ... poate sa se toceasca mai repede taisul. Oricum, intr-o zi va trebui sa ma joc cu ele pe piatra de ascutit. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
(IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/3-1.jpg) (IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/2-1.jpg) (IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/1-1.jpg) Am facut fotografii la detalii, asa ca se vad si lucruri care in mod normal sunt greu de vazut cu ochiul liber. Imaginea nu este tocmai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 06:52 AM |
|