IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce-ati mai cumparat pentru bucatarie?
Diana.
post Mar 14 2010, 12:49 AM
Post #171

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Foart ebine ai postat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Mar 14 2010, 09:33 AM
Post #172

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Interesante tavile.

+Quote Post
Tutu
post Mar 16 2010, 01:57 PM
Post #173

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,951

Voiam sa va spun ca tavile nu sunt scumpe. Le-am gasit pe un site care este in lichidare de stoc. Cele caramizii sunt 13 lei iar cele crem sunt intre 28 si 32 de lei. Modelele pe care le vedeti sunt singurele pe care le mai au. Eu mi-as fi dorit alte forme dar nemaiavand ce-mi doream, am luat ce-am gasit pentru ca se gasesc destul de greu. Trebuie sa tineti cont de faptul ca va costa destul de mult transportul. Pe mine m-a costat 42 de lei, asa ca am luat tavi si pentru membrii familiei. Le-am spus sa se gandeasca si sa se hatarasca pentru ca fac o singura comanda pentru toti.
O zi buna!

+Quote Post
melcri
post Mar 16 2010, 04:23 PM
Post #174

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Vai de capul meu ce gospodine sunteti dupa cumparaturile facute;mai aveti timp si sa va relaxati? Dar loc mai aveti prin dulapuri?

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2010, 08:15 PM
Post #175

Fondator eLady.ro

Eu timp pentru relaxare n-am avut niciodata, iar loc prin dulapuri, nexam! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Tutu
post Apr 6 2010, 02:57 PM
Post #176

Contaminat
*

Diana, am primit cutitele acum o saptamana! Sunt foarte bune! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dar asa cum am citit pe un alt site unde se vand cutite, trebuie sterse cu un servetel dupa ce le spal, altfel fac pete de rugina. Tot asa trebuie spalate imediat dupa folosire, altfel iar apare rugina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poate am timp mai tarziu sa postez si fotografii.

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2010, 04:48 PM
Post #177

Fondator eLady.ro

Nu ruginesc, sa fii sigura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa se intretin mai bine daca sint curate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tutu
post Apr 6 2010, 06:26 PM
Post #178

Contaminat
*

Pai au ruginit deja (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Daca le las in rastelul de vase la uscat, si se ating intre ele, ruginesc. Au niste pete micute. Poate reusesc sa le fac sa se vada in fotografie. Si se iau doar cu crema abraziva de vase. Dar ele sunt foarte bune, si daca le usuc dupa ce le spal, nu mai am probleme.

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2010, 07:27 PM
Post #179

Fondator eLady.ro

Ale mele sint luat cu mult inainte si nu sint ruginite. Nu cumva te referi la petele de sare de la apa calcaroasa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mai da cu crema abreaziva pe ele, da cu putina zeama de lamiie.

+Quote Post
Tutu
post Apr 6 2010, 08:40 PM
Post #180

Contaminat
*

Au si pete de la apa dar alea sunt altceva. Daca folosesc solutii acide ruginesc si mai repede. Mi s-a intamplat cand am taiat o lamaie si am lasat cutitul pe masa pana mi-am terminat toata treaba. Nu cred ca au ce sa pateasca de la crema abraziva ... poate sa se toceasca mai repede taisul. Oricum, intr-o zi va trebui sa ma joc cu ele pe piatra de ascutit. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
(IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/3-1.jpg)
(IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/2-1.jpg)
(IMG:http://i973.photobucket.com/albums/ae211/Z_Tutu/1-1.jpg)
Am facut fotografii la detalii, asa ca se vad si lucruri care in mod normal sunt greu de vazut cu ochiul liber. Imaginea nu este tocmai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th August 2025 - 06:52 AM