IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce-ati mai cumparat pentru bucatarie?
Diana.
post Apr 6 2010, 10:01 PM
Post #181

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E ciudat, la mine nu s-a intimplat asta desi si al meu nu le pune in stativ la uscat... Foarte ciudat, o sa ma uit si eu cu mare atentie cind ma duc acasa, sa vad daca e la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu m-am jucat cu piatra de ascutit de cind le-am luat si taie ca-n prima zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Tutu
post Apr 14 2010, 02:05 PM
Post #182

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,951

Probabil sunt din serii diferite iar astea au ceva resturi prin compozitie. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Si-a cumparat si mama doua si a patit acelasi lucru. Asta exclude vreo eroare de-a mea. Nu e rugina care sa afecteze integritatea materialului, dar imi sare mie in ochi si ma tot uit la ele. Deocamdata taie foarte bine. Nu mai spun ca feliile subtiri sunt asa gustoase! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2010, 05:25 PM
Post #183

Fondator eLady.ro

Tutu, io m-am chiorit cu cea mai mare atentie la cutite si ale mele n-au nimica!!! Foarte ciudat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 15 2010, 06:38 PM
Post #184

Fondator eLady.ro

Am fost la vinatoare si m-am intors cu laboantele goale... Doar cu o tava din aluminiu, dreptunghiulara si simpla... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Vad o multime de chestii pe la producatorii interni, insa sint atit de batuti in cap, ca nu se gindesc sa vinda si en detail... Isi fac un site jenibil si-si pun produsele acolo ; am vaut o groaza de modele de tavi pentru cake, cozonaci, baghete, clatite, pajituri... sute de modele pe care multe dintre femei si le-ar dori. Eu una mi-as dori cel putin un sfert din ce am vazut... dar nu mi le pot cumpara! Ca zau ca nu am ce face cu 50 de tavi penbtru baghete, sa moara ghinionu` !!!
... Ce te faci cu ai nostri, pe care nu-i duce capu`...

+Quote Post
Jo-Anna
post Apr 27 2010, 05:56 PM
Post #185

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

pahare

+Quote Post
Diana.
post Apr 27 2010, 10:37 PM
Post #186

Fondator eLady.ro

Niste forme simpatice... Pacat ca nu am gasit mai multe. Am 6 inimioare si doar un singur ursulet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/P4270002.jpg)

+Quote Post
Teocris
post Apr 28 2010, 08:32 AM
Post #187

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sa le folosesti cu placere!
Eu am vazut intr-un magazin tot felul de forme dragute de tort, din silicon: Donald, Mickey Mouse, printese, mielusei, stele, semiluna... Ma batea gandul sa cumpar insa m-am razgandit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde le mai puneam si pe alea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2010, 01:08 PM
Post #188

Fondator eLady.ro

Eu n-as fi rezistat tentatiei... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Erau mari?

+Quote Post
Teocris
post Apr 28 2010, 02:37 PM
Post #189

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Cam echivalentul unui tort rotund cu diametrul de 15-20 cm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Insa formele astea iti limiteaza imaginatia. Si apoi fiica-mea nu cred ca ar aprecia sa-i fac acelasi model de tort de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2010, 02:39 PM
Post #190

Fondator eLady.ro

Mda, cam mari... Desi interesante. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa tot ocupa mult loc.
Uuuuf, imi doresc o casa cu o camara de 40 de metri patrati. Se poate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 02:21 AM