![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Poti sa-ti doresti tot ce vrei. In vise totul e posibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Poate nu e locul potrivit , dar hai sa incerc aici ... Am gasit pe un site din Uk , un set de platouri super faine , da prea scuuumpe pt mine ... Linkul la platouri , dar m-am gandit asa ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cam stiu unde sa gasesc asa platouri in magazine , dar sunt albe simple , oare e vreo posibilitate sa vopsesc cumva inimioara aia pe portelan ? cu ce ? rezista oare la masina de spalat vase culoarea?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu rezista. Ori le iei simple de la inceput (si mie imi plac mai mult cele simple) ori nu le mai iei deloc...
Oricum, gasesti in Real si Metro chestii foarte asemanatoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Am gasit un set de 5 cutite no name identice cu cele de la Chroma. Pana acum nu vad nicio diferenta si nu cred ca e vreuna. Le am de doua saptamani si am dat 33 de lei pe toate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, le stiu, le-am vazut si eu in supermarketuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tutu, chiar voiam sa te intreb, legat de petele de rugina: unde le tii? Eu le-am pus in suport din ala de lemn si oricit m-am chiorit la ele, n-am vazut firicel... O sa imi iau un set de-ala fake, numa sa vaz cum sint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 9-February 10 Member No.: 7,951 ![]() |
Cele fake au ruginit si ele ca si cele de la Chroma, ceea ce ma face pe mine sa cred ca astea Chroma nu sunt originale. Citisem pe net ca alea originale au un vultur pe lama, obligatoriu, si au si o bucata de bambus intre lama si maner ca asa e traditia la ei. Astea ale noastre au manerul din plastic ... probabil sunt licenta. Oricum, cand am dat eu comanda nu mai aveau, asa ca am asteptat sa primesca un stoc nou. Probabil sunt diferite de cele pe care le ai tu, Diana, pentru ca au ruginit aproape instantaneu iar acum nu arata tocmai bine. Manerul s-a jupuit de plasticul ala care imita lemnul si e cu pete negre la baza lamei (exact unde intra in maner este un strat gros de rugina), au pete mici de rugina pe toata lama, iar cel pe care-l folosesc la transat pui si peste s-a zimtat ca o lama folosita. Cand taie se aude cum zgarie carnea. In momentul de fata nu este nicio diferenta intre cele din magazin si cele de pe net. Amandoua taie la fel.
De tinut le tin tot in suportul de lemn de la alte cutite, dar le-am tinut si in suport de plastic, in prosop sau in servetele ... si degeaba. Se comporta la fel. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) This post has been edited by Tutu: Jun 28 2010, 12:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Chiar ca e ciudat. Ale mele sint ca noi, le pot face foto.
Mi-am luat si eu unul din ala la 6 lei din magazin. Taie deocamdata bine, insa se vede ca otelul e mult mai prost si grosier... Alea vechi ale mele tot neruginite sint. Foarte ciudat! |
|
|
![]()
|
|
O tigaie Tefal mititica cu capac din sticla, trei tavi de metal pentru chec (25 cm) si doua tavi termorezistesnte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, si nist elinguri noi de lemn + doo funduri (alias tocatoare) de bambus, ca is mai rezistente si mai ochioase. BTW, fakeurile alea de cutite sint de toata jena. In ala de l-am luat m-am taiat de am crezut ca fac pe mine - l-am si aruncat- nu mai taia dupa o saptamina. Si cutitele Haiku ruginesc daca le lasi pline de apa si nu se le stergi. Am testat. Insa a trebuit sa le las vreo 10 zile cu apa pe ele sa prinda un pic de rugina. Pe cele pe care le folosesc zilnic nu s-a prins neam rugina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P9080005.jpg) |
|
|
![]()
|
|
O razatoare de-aia cu cutie de la Fakelman. Bani aruncati, nu e buna de nimic...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Apropo de razatoare. Eu am mare nevoie de una si nu gasesc una buna. Am nevoie de un sfat. voi de care folositi? Care e cea mai buna?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 11:44 PM |
|