![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Foarte frumoase canile. Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kaufland, iubita. 4 lei si ceva..pina-n 5 lei bucata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ce ieftine sunt! Multumesc mult, Di!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Aia cu omul de zapada, in special, e tare simpatica! Sa te bucuri de ele!
This post has been edited by Laryss_A: Dec 13 2010, 12:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Teocris, superb cantarul! Imi place ca are bolul incapator. Eu am unul antic ("si de demult" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), cu bolul cam micut. Iar limita max de cantarit e de 3 Kg.
Diana, tavitele acelea albe sunt minunate pentru tot felul de fripturi si retete de paste (lasagna etc) la cuptor... Iar canitele sunt foarte potrivite pentru perioada aceasta. Sa folositi cu spor si cu placere toate ustensilele achizitionate, dragelor! PS. De fo' 2 saptamani, eu imi caut un ceainic mai de Doamne'ajuta... Voi pune poze, dupa ce gasesc ceva potrivit. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tavitele nu sint bune pentru lasangna. In afara de o lasaganga de 0,5 cm inaltime. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca au maxim 1 cu totul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Saru` mina! Nici eu nu am mai vazut ceainice de o vesnicie,... Oare se mai fabrica? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Au la Carturesti, la preturi ok sau la magazinele specializate in ceaiuri tot felul de ceainice, de la unele foarte viu colorate la unele mai clasice. Eu am unul de la Carturesti si am si facut cadou de sarbatori asa ceva in vreo doua randuri si a fost un cadou cu lipici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In magazinele specializate au preturi cam piperate insa.
|
|
|
![]()
|
|
Zis si facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-am luat sprit de cofetarie si forme. Revin cu poze.
|
|
|
![]()
|
|
Sa-ti fie de folos si sa le folosesti cu placere si spor! Chiar te rog sa pui poze, ca si eu mi-as mai fi luat, insa astia nu au adus nimic nou... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Uite:
(IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/PC161145.jpg) (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/PC161157copy.jpg) Sunt niste stifturi dar la nici 5 lei setul nu am facut nazuri. Imi sunt indeajuns cat sa ma prostesc cu ele prin bucatarie. Le-am luat de la Carrefour iar pachetul de ornat mi-a placut ca nu e cu sac ci cu un fel de pistol, care gasesc ca e mult mai usor de spalat decat sacul ala din bumbac plastifiat. Daca te intereseaza ceva mai profi de atat, gasesti pe net, in jur de 20 de euro setul, dar arata mai "cumva" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 05:35 PM |
|