IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce-ati mai cumparat pentru bucatarie?
Diana.
post Dec 16 2010, 02:18 PM
Post #221

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vai, ale tale sint si mai frumoase decit ale mele! De unde le-ai luat? Ce capacitate are spritul? Cit au costat? Vreau si eu! Am sprit si de plastic si con, insa sint mici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am mai vazut forme la Kaufland, insa mi s-au parut exagerat de scumpe...
Go to the top of the page

+Quote Post
Valentina30
post Dec 16 2010, 03:40 PM
Post #222

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

QUOTE(Diana @ Dec 13 2010, 10:51 AM) *
Tavitele nu sint bune pentru lasangna. In afara de o lasaganga de 0,5 cm inaltime. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca au maxim 1 cu totul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Saru` mina! Nici eu nu am mai vazut ceainice de o vesnicie,... Oare se mai fabrica?

Diana, scuze... Din poze nu am realizat cat de inalte sau mici sunt tavitele. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am vazut ceainic la Auchan dar nu mi-a placut deloc modelul. Avea un maner de ebonita tare aiurea. Am mai avut ceva in stilul ala si i-a crapat manerul dupa cateva folosiri.

Larrys_A merci pentru pont. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am sa incerc sa ajung acolo, zilele acestea poate gasesc ceva si pe moftul meu.

Ce furnicute-harnicute sunteti, cu atatea bibileli prin bucatarie! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Va admir mereu. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sa va folositi cu spor de ustensilele cumparate!

+Quote Post
Diana.
post Dec 16 2010, 04:01 PM
Post #223

Fondator eLady.ro

Valentina, dar pe la piata, la magazinele alea care vind oale, tigai samd, ai fost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uite o sa ma uit si eu. Si daca vad ceainic ca pe vremuri, din alea emailate presupun ca vrei, iti iau eu unul si ti-l trimit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vrei mare sau mic? De ce capacitate ti-ar trebui?

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 16 2010, 04:27 PM
Post #224

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Si asta e mic, 150 ml, cu 8 capete. M-am uitat acum si am aruncat chitanta desi de obicei le pastrez dar a costat in jur de 5 ron. Gasesti la Carrefour, la raionul cu tavi, oale si ulcele. E drept, erau numai 2 si erau ascunse bine dar poate am nimerit eu intr-un Carrefour mai prost aprovizionat.

+Quote Post
Diana.
post Dec 16 2010, 04:42 PM
Post #225

Fondator eLady.ro

La Craiova Carrefour e o ... incercare nereusita de magazin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa trec insa, poate-poate... N-am vazut sa aiba raion de oale, muma lor! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 16 2010, 05:12 PM
Post #226

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Serios? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am crezut ca toate Carrefour sunt la fel. Oricum, nici astia nu sunt pe cat de dotati as fi vrut sa fie. Eu am cautat de fapt sa cumpar si asa ceva:

(IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/backformen_1.jpg)

Dar nu am gasit. Si mai vroiam hartii colorate pentru muffins si aveau numai unele mici de tot si albe. Din astea colorate am inteles ca s-ar gasi la Ikea, o sa vad cand imi fac drum pe acolo...

Ca sa nu dau link direct, poti cauta pe Google 'Set cofetarie, 7 sprituri diverse forme, din inox 18/10, pos 2,3L, (40x15cm)bumbac plastifiat', la 65 de lei. Daca te aranjeaza asta mai bine. Pentru ce am eu nevoie e prea mare dar tu spuneai ca tocmai unul mai mare iti trebuie. Sper ca ti-am fost de ajutor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Laryss_A: Dec 16 2010, 05:13 PM

+Quote Post
Kluster
post Dec 19 2010, 07:53 PM
Post #227

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,644

QUOTE(Fides @ Dec 1 2009, 10:52 PM) *
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cutitelectrictefal.jpg)
I-am gasit intrebuintare cutitului electric de la Tefal pentru prima data: am taiat pulpa de miel astazi cu el! Si a facut o treaba excelenta!

Diana, spui ca ai taiat o pulpa de miel si e OK? Vreau sa-mi iau un astfel de cutit dar ma intrebam daca pot sa-l folosesc la taiat oase (gaina, curcan, coaste de porc, etc). E bun pentru transat carne cu oase? Am vazut azi la Selgros unul marca Severin dar baietii de pe raion nu stiau nimic despre el...

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2010, 09:05 PM
Post #228

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Dap, Kluster, la miel e ok. La fel si la coaste de porc. Insa la curcan nu cred ca o sa mearga, oasele de curcan sint mult, mult mai dure. In plus e periculos pentru ca poate aluneca.
Pentru transat carne cu oase numai daca sint oase mici , de-alea friabile. Nu se poate compara, totusi, cu un satir de macelarie sau cutitele electrice profesionale pentru macelarii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De unde esti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kluster
post Dec 20 2010, 01:30 AM
Post #229

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,644

Craiova City (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 20 2010, 03:22 AM
Post #230

Fondator eLady.ro

Si eu tot in Craiova stau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sedere placuta pe forum si la cit mai multe prietenii, Kluster! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 04:10 PM