![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
(IMG:http://i1171.photobucket.com/albums/r555/mela123456/DSC02776.jpg)
un gratar cu fundul ceramic;e excelenta,dar e prea mare,fac gratare ptr 2 zile;n-am gasit mai mica,mai caut ptr ca e f buna.Nu stiu dac mai cumpar cutit din ala cu lama ceramica ptr ca eu n-as fi atenta la ce-as taia cu el si nu vreau sa ma stresez.As arunca banii ;imi iau tigaie cu fund ceramic de gatit mai bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi am primit coletul din germania cu mult laudata si ravnita razatoare portocalie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Abia astept sa-i fac proba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.top-teleshop.ro/fotky6172/fotos/_vyrd11_364e99fcd7d1bc586f757eae57e.jpeg) Poza e de pe net. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cit ai dat pe ea? Chiar sa imi spui daca e sau nu buna! Asta e celebra Börner?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Za oan! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De cand mi-o doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am dat pe ea 29.8 euro si e originala, de la mama ei. Revin cu impresii dupa ce-i fac proba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De-abia astept. Sper sa nu imi spui ca e doar o razatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca o sa ma dezumflu si eu. Ar fi bine sa isi merite fiecare centima.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu am razatoarea asta VORNER,e f buna,tai si cartofi pt prajit,cutitele sunt f bine ascutite,ai grija mare sa nu te tai nici atunci cand o clatesti si are aparatoarea aceea ca sa nu te tai.
|
|
|
![]()
|
|
Primele impresii:
- nu are aparatoare din aia pentru lame! Trebuie sa am mare grija unde o pun dupa ce o clatesc sau cand nu o folosesc. Nu stiu ce naiba de model am eu, dar nu pot bloca lamele alea cu nimic! - taie ca briciul! Se duce morcovul prin lamele alea de zici ca-i branza! Asta imi place (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) - am realizat ca mi-e frica de ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am adunat langa mine ceva legume diverse si pana am taiat 5 felii tremuram toata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-a mai ras sotul meu de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - inca nu m-am prins cum tai cubulete cu ea, dar nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - felii subtirele, egale si transparente, felii grosute, egale si frumoase, bastonase subtiri, bastonase mai grosute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) - nu credeti tot ce vedeti la tv! Nu e chiar atat de usor de folosit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Te obisnuiesti;dar atunci cand tai cu ea nu poti sa mai fii atenta la altceva,trebuie sa te concentrezi numai la taiat ca altfel iti tai degetele;aparatoarea ptr bucatele mici e cea care are alea 3 ace pe care o infigi in fruct sau leguma at cand e mica bucata;alta nu am si pe asta am vazut-o in poza;cand o clatesc nu pun mana pe ea, o las sub jetul de apa
|
|
|
![]()
|
|
Mel, aparatoare din aia este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma refeream ca nu am placuta din aia care blocheaza lamele razatorii atunci cand nu o folosesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Un mojar, chipurile din fibra din sticla. Sa vedem cit o rezista la mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 07:44 PM |
|