![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am luat pana la urma cuptorul cu microunde de la mama, caci ea nu-l folosea si era pacat sa sada si sa rugineasca. Il am de miercuri in casa, dar nu l-am folosit decat o data pentur floricele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa gasesc niste retete ...
Tot miercuri am cumparat din supermarket o forma rotunda pentru tort si tarte. M-am bucurat tare mult de ea, caci are fundul detasabil. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am mai gasit si o tava din sticla termorezistenta pentru drob. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-am luat niste dracii din silicon. spatule + o pensula de uns fripturile + un capat de manusi pt apucat tavile fierbinti+ niste masuri (nu ca n-as mai avea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9594.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca e sa-ti iei ia-ti manusa plina kari.
ieri am scos o forma patrata de yena din cuptor si nu prea am simtit ce apuc. deci nu m-au convins si pana una alta le-am pus in sertar. mai mult pt spatule am luat setul. eu am o mare 'problema' cu farfuriile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa din pacate la noi sotul meu e destul de amator de spalat vase si cand si cand mai apare cate o farfurie crapata sau ciobita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . daca as lua unele scumpe o sa stau cu ochii pe el ca un uliu sau n-o sa mai spele el vase. am zis ca pana una alta farfuriile de la ikea sint ok. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 29-July 08 Member No.: 4,360 ![]() |
daaaa. In afara de Saga care cred ca e o firma care a disparut nu am gasit pe nicaieri. De la Imperia pana la Bregner... nimic. Efectiv am citit toate forumurile dar nu am gasit nimic clar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu pe forumuri. Pe google.
masina de intins aluat pentru paste pret Vexzi siteul in .hu. Sau poti incerca sa o cumperi din strainate. http://www.google.com/search?hl=en&rls...ine&spell=1 http://www.google.com/search?q=pasta+machi...2006-45,GGGL:en |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 29-July 08 Member No.: 4,360 ![]() |
Mi-am luat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... am luat-o din Italya... Imperia http://shop.lagondola.it/product.php?pid=7&nav=mn Am comandato joi si azi mi-a ajuns. Super.... mi-am luat si mai multe cuttere... e belea... This post has been edited by luciant: Aug 5 2008, 06:52 PM |
|
|
![]()
|
|
s-o uzezi cu placere
kalua musai sa-mi iau ce-ai pus tu acolo-sa si vreau si masina de tocat si parca mai avea ceva atasamente dar nu-mi amintesc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da' poti gasi o improvizatie ceva pandispan cu crema la mijloc, la noi se fac niste tarte cu ciocolata, taiate in 2 cu crema de cioco se gasesc la paine, bune tare.
|
|
|
![]()
|
|
gogosi la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
n-am mai auzit. si-apoi eu in carticica mea de dulciuri am si reteta de savarina numita baba au rhum si fix asa arata gogoselele lor deci nu-s zimtzate, dantelate,ca ale noastre. Deci n-o dai la nimenea, tii cu dintii de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 03:46 PM |
|