![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
foarte multumesc girlies. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
Acum cand ma uit la poze ma ingrozesc cate-am putut sa cumpar insa cand ma gandesc la cate-am lasat in magazin (da-da Roxi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) am fost chiar modesta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au randurile cu rafturi asezate de-a valma nu asa frumos si paralel si la un moment dat eram disperata c-am ratat niste randuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma tot intorceam sa verific (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apoi spre sfarsit n-am mai avut rabdare si-am evadat. Oricum e un magazin de nota 10. 3a revin cu explicatia |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu un fund de lemn si un castronel gros de la japonezi pe care o il folosesc pe post de mojar pana imi iau unul din granit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eum am aragaz si hota noua
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/L_ARC_ARAG_022.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/L_BEK_HOTA_001.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sa-ti fie de folos, maat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
...si sa faci multe bucate alese!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bravo maat, te-ai scos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
te asteptam cu poze relevante despre productia proprie (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) sa va manjiti achizitiile cu placere |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa-l mazgalesti cu spor aragazul Di.
Eu mi-am luat mult ravnita forma de muffins, probabil ca o sa-mi mai iau si de silicon cand gasesc. Si am vazut un blender vertical cu cuite dedesupt de la Kenwood sunt fan care e si chopper, bate si albuse si cre' ca mi-l iau pe ala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mi-am luat forme pentru turta dulce si un aparat de desfacut conservele
(IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_1969.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_1971.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Teo si mie-mi plac vasele de yena si mai am cateva din ceramica primite cadou deci musai sa le folosesc, sint foarte bune doar putin cam greu de manevrat pt fete delicate asa cum ne aflam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a va folositi cu placere cumparaturile kalua si eu de vreo 2-3 ani deschizator din asta am. Cand sa-l folosesc prima oara m-am speriat ca-mi spinteca prea mult din conserva si mi-adun zemurile de pe masa. Si mie-mi place mai mult |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acolo nu mai calc in urmatorii 2 ani. Devin o cleo f periculoasa
Am uitat totusi sa v-arat un termometru cu un fir lung de la ac pana la dispozitiv, il pot infinge in carnea din cuptor si seta aparatul la medium beef (are tot felul de carnuri) de exemplu si draciu incepe sa tziuie cand ajunge la temperatura respectiva. Tot asa se poate seta pt o temperatura anume, doar ca eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am pierdut instructiunile si nu merge setarea cum as vrea, insa pt ca-mi indica totusi temperatura sint multzamita |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 11:27 AM |
|