![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hilar
mai sunt Visina, Paris , Papusa avem si noi un amic pe nume Manel si n-are varsta cand erau manelele in voga (adica 3-4 ani) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Hai sa va spun eu numele a doi colaboratori: Nancy Siciliano (suna precum Gigi L'Amoroso) si Michael Poulakis...mai ales lui Michael nu pot domle sa-i spun pe numele de familie la telefon! Toti colegii mei, care, v-am mai spus, sunt barbati 99.99%, stau cu urechile ciulite si de abia asteapta sa ma auda spunand "good morning, my name is...and I'd like to speak with Mr. Poulakis, if possible"...ii apuca rasul instant! Da' nici eu nu ma las! Pe un coleg il cheama Fotu, iar o panameza ii scrie cu insistenta Mr.Futu....ma innebunesc sa-l strig asa cu gura pana la urechi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce sa mai zicem noi de tiganii nostri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care isi pun nume care mai de care, te doare capul...Trandafira, Mercedesa, Carpaci Armando Eduardo, Palmoliviu, Barcelona, Lisabona. Sau mai era o stire ceva de genu Mercedesa care s-a casatorit cu Medalion si au o fata pe care au numit-o Stralucirea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce taree! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Probabil vor sa ii predestineze in anumite directii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca tot vorbeam de Andrei Andrei, ar merita si el incadrat aici. Probabil s-au balbait parintii lui cand au trebuit sa il inregistreze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si asa a rezultat fundul care ne-a facut celebri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) sugar gigi
This post has been edited by divi2007: Nov 7 2007, 11:21 PM |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fotinica este romanizatul Fotini care īn limba greacă īnseamnă lumină, corespondentul Luminiţei noastre.
Poulakis tot din greacă vine dar ne sună nouă cam ciudat - vine de la cuvāntul puişor. Moş Mugurel nu sună hilar? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lume din Germania:
Ali Sado Anni Maso Daca astia doi se iau si vor nume compus? L. Mex James M. Bond |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua draga, cred ca se rasuceste Hitler in mormant! Ce-a vrut el si ce-a iesit! Da' ma distreaza teribil "arienii" (care-i pluralul de la arian?!) aia din echipa nationala a Germaniei, negrii tuci!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu stiu pe cineva care are numele de familie "Razbunatoru" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
pe bunicul meu il chema Fotache..............
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, clar ar trebui sa se ia! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Nov 8 2007, 03:03 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:32 AM |
|