![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am avut o colega cu numele Ming Ming (in fr).
Vorba' la colega din Ro, vorbim cu ursii panda la telefon |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am un client cu numele de familie Bunaziua
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa, si eu cunosc cu Bunadimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu mai zic ca pe o colega a unei prietene o chema (numele de fam) Vagina. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Fericita o sa fie cand se va marita..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Germania prescurtarea de la Matthias e Matze, precum matele noastre din burta. (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Numele meu de familie nou, dupa ce m-am maritat e aiurea rau...il urasc! As fi vrut sa-mi pastrez numele de fata, dar...nu m-au lasat socrii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Eu am o vecina care o cheama Diabola...nu am mai auzit asa nume (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ersilia
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Dar am o prietena pe care o cheama Alrac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mereu m-a amuzat numele ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe tata il cheama Irolf...si numele asta ma amuza Dar cel mai tare e numele de familie a verisorei mele:Futabi (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In liceu am avut o colega pe care o chema Buricea Gigi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (numele scris negru pe alb in acte)
Prenumele femeilor de etnie rroma sunt cele mai tari insa.Cateva exemple: Policlinica, Aurifera, Argintata, Vitamina, Macarena, Bileta. Daca imi mai aduc aminte,mai pun cateva. Mama mea lucreaza la judecatorie si are de aface in fiecare zi cu nume din acestea ciudate. Mereu o pufneste rasul cand lucreaza la un dosar in care "partile"au nume "sonore". |
|
|
![]()
|
|
Mie imi place sa rastorn numele adevarat si sa obtin ceva funny sau ciudat.
De exemplu pe mine ma cheama Andreea----->Aeerdna,iar la nick am mai pus eu un a in fata Cand o prietena avea un nou pisoi,m-a intrebat ce nume sa-i puna(stie ca eu stiu numai nume funny) si ma gandii la Pufi----->Ifup si Ifup i-a ramas numele. Am si eu o catelusa mica si ii pusei numele Simona------>Anomis |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:58 AM |
|