IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nume frumoase, ciudate, amuzante, incredibile, cu care ne confruntam in viata de zi cu zi
Cleo
post Mar 21 2008, 04:37 PM
Post #41

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

numele de fata al mamei e Smaranda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
de cate ori ma gandesc la el parca vine dintr-o poveste in care noi, copii fiind, eram in vacanta de vara la bunicii care azi nu mai sint si bunica ne rasfata cu minunile gatite de ea si mancam zilnci pere si rosii zemoase din gradina lui tataia.
si n-aveam nici o grija ....
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2008, 04:43 PM
Post #42

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...Smaranda era numele bunicii mele dinspre tata...

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2008, 05:12 PM
Post #43

Musafir

Si pe mine ma unge la inima numele asta - Smaranda, Smarandita, chiar daca nu cunosc pe nimeni strigat asa.

+Quote Post
lxn
post Mar 23 2008, 02:17 PM
Post #44

Musafir

Uitai sa va zic, tata are ca al doilea nume Condrat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie-mi place, ma gandesc la un Robin Hood (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 24 2008, 03:30 PM
Post #45

Musafir

Eu si acum tin minte numele tipului care a stat in spatele meu la ex de capacitate : Malaimare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Si mai aveam o colega de liceu tot cu numele de familie mai special : Joacabine, si cand chiulea toti profesorii aveau aceeasi gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , Joacabine joaca rau azi...

+Quote Post
Fanny
post Mar 24 2008, 06:39 PM
Post #46

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Poate era ruda cu actorul, regizorul si politicianul Mihai Malaimare!
La numele de familie gasim destule combinatiiciodate si hazlii deopotriva: Bunăziua, Ochiroşii, Chiribucă etc. La un moment dat o colega trebuia sa vorbeasca latelefon cu dl Balaur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Binenteles, ca prima conversatie a fost un esec pentru ca tot ce a auyit domnul acela a fost un cor de chicoteli si rasete!

+Quote Post
Lilisor
post Mar 24 2008, 11:28 PM
Post #47

Musafir

Balaur era profesoara grupei mele de engleza, si cealalta grupa facea cu domnul Buzdugan. Va puteti imagina initial cum am reactionat noi elevii cand s'au prezentat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post May 7 2008, 05:07 PM
Post #48

Musafir

Un inginer nou in vanzari are numele (tradus) Lindic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 7 2008, 07:15 PM
Post #49

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dar Bulea cum vi se pare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 7 2008, 08:26 PM
Post #50

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am avut in liceu un prof pe care il chema Dorimedont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noi il "alintam" dicotiledonate.
bunica din partea mamei nu m-a strigat niciodata pe vreunul din nume, imi zicea Alinca. de unde a scos asta nu stiu, insa mi-ar fi placut sa ma cheme asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 07:34 PM