![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
numele de fata al mamei e Smaranda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
de cate ori ma gandesc la el parca vine dintr-o poveste in care noi, copii fiind, eram in vacanta de vara la bunicii care azi nu mai sint si bunica ne rasfata cu minunile gatite de ea si mancam zilnci pere si rosii zemoase din gradina lui tataia. si n-aveam nici o grija .... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...Smaranda era numele bunicii mele dinspre tata...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma unge la inima numele asta - Smaranda, Smarandita, chiar daca nu cunosc pe nimeni strigat asa.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uitai sa va zic, tata are ca al doilea nume Condrat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie-mi place, ma gandesc la un Robin Hood (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu si acum tin minte numele tipului care a stat in spatele meu la ex de capacitate : Malaimare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Si mai aveam o colega de liceu tot cu numele de familie mai special : Joacabine, si cand chiulea toti profesorii aveau aceeasi gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , Joacabine joaca rau azi...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Poate era ruda cu actorul, regizorul si politicianul Mihai Malaimare!
La numele de familie gasim destule combinatiiciodate si hazlii deopotriva: Bunăziua, Ochiroşii, Chiribucă etc. La un moment dat o colega trebuia sa vorbeasca latelefon cu dl Balaur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Binenteles, ca prima conversatie a fost un esec pentru ca tot ce a auyit domnul acela a fost un cor de chicoteli si rasete! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Balaur era profesoara grupei mele de engleza, si cealalta grupa facea cu domnul Buzdugan. Va puteti imagina initial cum am reactionat noi elevii cand s'au prezentat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un inginer nou in vanzari are numele (tradus) Lindic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dar Bulea cum vi se pare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am avut in liceu un prof pe care il chema Dorimedont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noi il "alintam" dicotiledonate.
bunica din partea mamei nu m-a strigat niciodata pe vreunul din nume, imi zicea Alinca. de unde a scos asta nu stiu, insa mi-ar fi placut sa ma cheme asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 07:34 PM |
|