![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am cunoscut mai demult un tip care se prezenta la toata lumea doar A... (numele mic). Apoi am aflat ca numele de famile era Belitu. Si era fain rau tipul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la laborator, cu mai multi studenti. proful:
"-mai purice, da drumul la comp!" (HA HA HA, noi astia mai mici) studentul: "-dom profesor, da' nu ma cheama purice!!" profu': "- da' cum? ca era unu mai mic asa.." studentu: "-imi spune soarece!" (HA HA HA HA HA HA si mai tare) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-May 08 Member No.: 3,862 ![]() |
BUNICA :CASANDRA pe sora ei o chema RUXANRDA ,ce spune-ti,nume frumoase pentru acele vremuri ,1910?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pristena, Cresa
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o vara pe care o cheama Pamela. Da, numele e dat dupa eroina din Dallas ... era in voga serialul cand s-a nascut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cea mai tare: am o vara la care numele de familie era Minciuna si abia astepta sa se marite sa isi schimbe numele. Acum o chema Curut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, atentie ce iti doresti ca ti se va implini. Sa mai adaug ca localitatea de nastere este Buda? Cat despre numele celor de etnie rroma imi amintesc o faza super amuzanta. Lucram la o firma de protectie si paza si un director de pe acolo trebuia sa faca un proces verbal referitor la un obiectiv de paza unde indiferent cat pazeau ei niste persoane aruncau mereu gunoi. Procesul verbal spunea ceva de genul "Numitul Pardaillan care locuieste ... arunca constant gunoi..." etc. " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E o nebunie cu numele astea! Nume de gemeni: Chips and Fish? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ca sa nu mai vorbesc de povestea numelui fetitei din linkul postat de Kalua: Talula Does The Hula From Hawaii. Nu-i de mirare ca imediat ce-a prins glas fetita s-a adresat instantei. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Cel mai haios nume pe care l-am intalnit la o persoana, pe care am cunoscut-o efectiv, a fost numele de familie Barbat la profa de literatura romana din facultate. O porecleam "femeia-barbat". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Am avut pasageri cu numele Heineken si Schwarzkopf. Am avut un grec pe care-l chema Pino Sampoula, care mai era si VIP, dar caruia nu puteam sa-i zic niciodata "mister Sampoula" ca ma umfla rasul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Schwarzkopf (cap negru) e un nume cat se poate de obisnuit in Germania.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:54 AM |
|