![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
O fi, dar mie mi s-a parut amuzant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am gasit pe un contract la munca scris numele Ciocanel. Nu postez si al doilea nume ca e la fel de haios, insa cine stie cine citeste forumul...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In traducerea romaneasca numele de familie al (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meu ar fi: taie boul (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' zi si in italiana ca nu ma duce capul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca am mai scris asta la un alt topic. Cunosc o fata cu al doilea nume "Dilara".
Iar numele meu tradus din limba de origine (care nu mai stiu exact care este) ar insemna "tarabă". |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dl. Copil - numele unui sindicalist
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io am cunoscut un baiat aici, pe care il cheama Potito (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si o mica plimbare prin cimitir si am descoperit nume interesante ale oamenilor nascuti pe la sfarsitul secolului XIX - inceputul secolului XX: Callista, Germana, Alkantara, Adilia, Cypriana, Blandina, Sylvana, Damiana, Claudia, Fanny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , Philomena.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Silvana si Claudia sunt destul de comune printre cunoscutii mei.
Ieri am intalnit pe cineva cu numele Mabucur! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:29 AM |
|