IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum sa scap de timiditate ?
marry_swetty
post Nov 2 2007, 10:59 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,223

pai sunt prea timida de aceea va cer ajutorul vostru! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sunt timida!cand sare unu cu gura la mine parca mas inmuia si parca imi stau lacrimile in ochi:nesigur: ...stiu sa dau replica...da nu merge...parca lumea pentru mine ar fi cu susul in jos... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...paide ex. cand maicasa sau taicasu la unu zice esti moale esti timid esti pre cuminte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...uf dau exemplu:pai mary(ca sa nu dau tot numele) e si mai moale cea mai moale...aud eu cu urechile mele sau de la alti...mam saturat asa sant de cand ma stiu...va rog ajutatima! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

chiar nimeni nimeni nu vrea sa ma ajute si pe mine?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
marry_swetty   Cum sa scap de timiditate ?   Nov 2 2007, 10:59 AM
Maàt   Draga mea, asta e subiect de sanatate? :) Il mutam...   Nov 2 2007, 11:42 AM
claudia_electra   cati ani ai, mary?   Nov 2 2007, 11:49 AM
dr_wise   Domle, si eu am fost o timida toata viata, dar acu...   Nov 2 2007, 12:24 PM
geoo   Declar cu mana pe inima ca am fost INCREDIBIL de t...   Nov 2 2007, 12:45 PM
marry_swetty  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 03:02 PM