IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Am "aflat" ce inseamna violenta domestica
ramona banuta
post Feb 5 2008, 09:09 PM
Post #111

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,226

doamna respectiva nu e la prima postare pe internet in ceea ce priveste problemele ei.

adica a mai scris si prin alte parti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu pot garanta nimic despre veridicitatea povestii

Intradevar am postat povestea pe mai multe site-uri dar nu pt publicitate , ca nu publicitatea imi creste copilul sau ii da liniste. Dar nu am nimic de piedut daca pot ajuta vreo femeie din tara asta care este in situatia mea. Eu cer sa se faca dreptate in tara asta , nu am cerut nimic altceva. Cu ce credeti ca m-ar ajuta publicitatea? Dar credeti-ma ca de cand am fost publicata povestea mea politia si institutiile statului au inceput sa se miste binisor. Nu mai exista pile la politie pt sot, acum "nu-l mai cunoaste nimeni " si se merge pe litera legii. Credeti-ma ca se poate daca suntem uniti sa schimbam ceva in bine. Dar nu ma voi lasa pana nu se schimba ceva , am vb cu deputati de arges , cu consilieri locali, cu cei de la protectia copilului , cu ziare din Pitesti ca sa se faca cunoscuta campania. Nu castig nimic material daca la asta se refera doamna fortelady, si nici nu ma intereseaza partea materiala , momentam lucrez la un proiect pentru o gradinita ( fundatie non profit) aici in Pitesti , mi-au promis cei de la primarie ca ma vor ajuta cu un spatiu, cei de Protectia copilului au zis ca pot sa faca si ei ceva si cine stie poate d-zeu va vrea sa fie un pic mai bine si pe aici prin sufletele noastre. Majoritatea gardinitelor aici in oras sunt particulare, dar poate cu fonduri de la stat va reusii primarul sa faca o gradinita de toata fala. eu si alte persoane care sunt langa mine ii dam tot concursul , si ma refer la oamenii care sunt mine la femei care trec prin aceeasi situatie ca si mine dar au copii ceva mai mari ca fetita mea la 4 luni jumatate e cea mai mica (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
daca credeti ca ne putem unii fortele ar fi extraordinar daca nu asta este viata merge inainte.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2008, 09:12 PM
Post #112

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ramona, stai linitita, nu te judeca nimeni. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Foarte bine faci: daca toate femeile agresate ar fi facut la fel, legea era de mult schimbata si mult mai putine suflete ar fi avut de suferit.

+Quote Post
ramona banuta
post Feb 5 2008, 09:19 PM
Post #113

Contaminat
*

QUOTE(Maàt @ Feb 5 2008, 09:00 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Draga Ramona, eu nu am incredere in proiectul asta de lege din cazua initiatorilor lor, partide care de-a lungul timpului s-au dovedit mai mult facute din membri demagogi, dornici doar de inavutire si putere, si mai putin din membri carora sa le pese.
Pur si simplu il cred mai curind un proiect menit sa atraga simpatizanti si voturi, mai degraba decit un proiect pentru ca le pasade femeile agresate; daca le-ar fi pasat, l-ar fi urgentat. Parerea mea proprie si personala este ca ii cam doare in partile moi!

Eu nu inghit gogosi cu aminari de-astea la nesfirsit.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Daca le vom trimite mailuri pot pune pariu ca nu o sa le citeasca nici naiba sau se vor folosi de asta tot pentru capital politic - in loc sa faca ceva... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Si cind vad proiect de lege din 2004 pe care nu au fost in stare sa-l treaca prin parlament nicI dupa aproape 4 ani, imi vine sa ii injur nu sa le accesez blogurile sau sa le fac rating la tveu, mama lor !
Nu-ti pune sperante in ei si nu le acorda apriori increderea ta, ca ai sa ramii dezamagita!
Auzi, 4 ani si nu au facut nimic?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

pai si atunci ce mai putem face daca ei care sunt in masura sa faca, d-zeu ,ceva stau si se uita crucis, atunci ce facem? multi ridica din umeri, ca nu stiu ce sa faca si sunt alesii nostri iar altii sunt prea preocupati cu telefoanele si afacerile lor, daca ma gandesc ca poate din 10 s-o gasii unu doi sa asculte si sa faca ceva. eu am trimis cred ca peste 100 de e-mail numai la parlamentari deputati si doar cativa mi-au raspuns " am inregistrat petita dvs. cu nr .... vom analiza cazul dvs. si vom trimite inregistrarea dvs. la institutiile abilitate"
Exact de ce aveam nevoie sa ma paseze de la unii la altii. Dar nu ma las ca poate or sa se plictiseasca de insistentele mele si voteaza modificare de lege numai sa-i las in pace. Zic si eu , mai fac si haz de necaz ca prea multa amaraciune e in viata mea acum si mai trebuie sa rad si eu din cand in cand nu ?
Va salut pe toti.

P.S. scuzati-ma daca mai mananc litere dar scriu mai repede si mai pap litere . Iertati-ma.

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2008, 09:27 PM
Post #114

Fondator eLady.ro

Gasim altii; vin alegerile, mama lor, toti o sa vrea un os de ros! pe astia ii dam jos, sincer, daca vaz vreunul de la partidele astea bune numa sa dea din gura a vine sa imi ceara votul, il trimit fix in muma-sa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am o idee diabolica... sa pastrezi mailurile de raspuns si mailurile trimise la parlamentari; fa o lista cu cei care nu ti-au raspuns. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ii putem bate cu propriia lor nesimtire si lipsa de interes!

+Quote Post
ramona banuta
post Feb 5 2008, 09:39 PM
Post #115

Contaminat
*

QUOTE(Maàt @ Feb 5 2008, 09:27 PM) *
Gasim altii; vin alegerile, mama lor, toti o sa vrea un os de ros! pe astia ii dam jos, sincer, daca vaz vreunul de la partidele astea bune numa sa dea din gura a vine sa imi ceara votul, il trimit fix in muma-sa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am o idee diabolica... sa pastrezi mailurile de raspuns si mailurile trimise la parlamentari; fa o lista cu cei care nu ti-au raspuns. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ii putem bate cu propriia lor nesimtire si lipsa de interes!

BUNA IDEEE! Bravo. Dar cand isi cumpara voturile pe la tara cu o sarama si o tuica ce e-mailuri , ce scrisori , uita toti actunci cat de "buni" sunt.

Am citit ceva mai sus apropo de veridicitatea povestii mel, tot ce am scris pot dovedii cu inscrisuri , negru pe alb. Nu va mint va rog sa ma credeti din suflet , si ce am scris este doar o parte, pentru ca unele intamplari pe care nu le-am mai scris sunt atat de rusinoase pentru mine ca femeie sa le spun si mult mai triste. Eu ii multumesc lui d-zeu ca fetita mea s-a nascut sanatoasa si nu a avut nimic ca toti doctorii si toata lumea spunea ca nu se stie cum va iesii copilul asta. dar e o frumoasa si o scumpa si o grasa. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Dar nu eu contez acum ci femeile din tara asta care au nevoie de ajutor.
O sa fiu ca o sacama pentru parlamentari, mai ales ca este an electoral si m-ai ales ca am si sprijinul presei acum , pana nu voteaza proiectul de lege nu ii las. Dar daca as avea si sprijinul vostru ar fi si mai bine . CE ZICETI ?

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2008, 09:46 PM
Post #116

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai am zis ca plecam toate la bataie, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lasati-mi ceva tiomp, ca acum nu-mi vaz capul de treburi... coc io ceva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noi avem peste 160.000 de vizitatori unici lunar; si sintem in crestere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu e mult, insa nu sintem o "cantitate neglijabila" decit pentru prosti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 5 2008, 09:48 PM
Post #117

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ramona, scuze ca am avut unele indoieli. Imi pare rau ca ai trecut prin o asemenea experienta, dar ma bucur ca esti o femeie combativa. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
ramona banuta
post Feb 5 2008, 10:19 PM
Post #118

Contaminat
*

QUOTE(Maàt @ Feb 5 2008, 09:46 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai am zis ca plecam toate la bataie, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lasati-mi ceva tiomp, ca acum nu-mi vaz capul de treburi... coc io ceva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noi avem peste 160.000 de vizitatori unici lunar; si sintem in crestere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu e mult, insa nu sintem o "cantitate neglijabila" decit pentru prosti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu maine trebuie sa ma intalnesc cu BOUREANU sa vedem daca poate sa faca si el ceva mai ales ca vin din partea unei foarte bune cunostiinte de a lui. Hai sa vad ce se mai intampla pana maine. Credeti ca putem concepe o scrisoare ,(poate ne ajuta si un psiholog, daca este membru pe site) referitor la votarea proiectului de lege facand referire la mai multe intamplari?Eu macar incerc sa fac asta si maine o sa o postez aici si poate o modificam impreuna.
Dar trebuie sa scriem catre TV , ei au fost cei mai prompti in situatia mea si am mers un pic, apoi cei de ANPF - mihaela Mostavi ma sustine 100% asta stiu sigur si m-a ajutat si cu ci de la PITESTI, adica cu Politia si cu protectia copilului ca s-au implicat de nu imi venea sa cred ca exista si ei .

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2008, 10:32 PM
Post #119

Fondator eLady.ro

Cind faci referiri multe la multe intimplari risti sa nu iti fie citita scrisoarea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce e lung si cu multe amanunte irelevante nu trece de testul marelui "cos".
Nu stiu sa fie vreun psiholog pe forum.

+Quote Post
Altheea
post Feb 5 2008, 10:39 PM
Post #120

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

ramona, mult succes cu demersurile tale, sper din toata inima sa se gaseasca o solutie. am urmarit toata discutia asta fara sa fiu in stare sa zic nimic, pt ca asta se intampla in general cu femeile abuzate, indiferent daca fizic sau doar verbal, nu au curajul sa zica nimic. chiar si in momentul in care toate astea se opresc se simt mult prea umilite si daramate psihic sa mai poata reactiona in vreun fel. inca o data mult succes, esti de admirat. si orice veti hotari sa faceti tu si fetele, aveti toata sustinerea mea.

+Quote Post

18 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th December 2025 - 10:12 AM