IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Am "aflat" ce inseamna violenta domestica
rozy
post Nov 30 2007, 08:09 PM
Post #41

Musafir

bine mai...poate fi ea vinovata...pt ca a inceput cearta...a tipat...l-o fi jignit...etc...dar asta nu inseamna ca MERITA sa ia una in freza!!!!
adica daca tu ii gresesti cu ceva iubitului...si-ti da una la ochi...tu zici..."ok...my bad!ai dreptul sa dai" ?!?!?
Go to the top of the page

+Quote Post
antenutza
post Nov 30 2007, 09:04 PM
Post #42

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

ok ok ok ...sa nu dai in cap omului la prima greseala...
dar de la asta pana la TU esti nemernica si vinovata? pescarush a zis bine...ai grija teocris, ai mare grija pentru ca acum urmeaza faza de manipulare...bine ar fi daca ai putea pe viitor, in cazul in care se mai intampla, sa poti sa spui iar, sa faci un pas spre ajutor.
TOTI avem nevoie de afectiune si apartenenta in viata noastra...si suntem DATORI sa luptam pentru asta...ideea e sa nu te lupti cu morile de vant...sa iti dai seama daca mai merita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ai grija de tine si de micuta si nu uita sa fii fericita :*

+Quote Post
Cindy
post Nov 30 2007, 10:54 PM
Post #43

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu cred ca sunt eu cea mai in masura sa te sfatuiesc cu ceva..Daca ipotetic vorbind, ar da iubitul meu in mine, in momentul ala s-ar termina totul pentru mine, nu as mai putea avea respect fata de mine, stiind ca am iertat si am trecut peste asa ceva. Nu suport sa ridice cineva tonul la mine, cu atat mai mult nu as suporta violenta. Sunt prea orgolioasa si am prea mult respect pt mine ca sa tolerez sa fiu folosita, calcata in picioare etc. Stiu ca o sa spui ca sunteti de mult timp impreuna, dar tu ai spus din primul post ca situatia nu mergea bine de ceva timp, ruptura undeva, candva, cumva s-a produs, trebuie sa identifici si sa analizezi cauzele si apoi sa decizi daca mai merita. Eu nu as mai continua, dar este viata ta si numai tu poti sa deciz ce este mai bine pentru tine.

+Quote Post
pescarush
post Dec 1 2007, 12:24 AM
Post #44

Musafir

sweet_girl, eu nu spun ca teo a facut bine sau rau, timpul va arata daca a luat decizia corecta.
vroiam doar sa-ti spun ca nu stii cat schimba existenta unui copil datele problemei.
copiii care au parte de familii nu prea fericite vor fi traumatizati fie ca parintii aleg sa ramana impreuna sau sa se desparta. o perioada (mai lunga sau mai scurta, depinde de fiecare si de cat de grav este), se gandesc ca totusi pentru copii este mai bine daca parintii raman impreuna. dar timpul trece, alte si alte conflicte se adauga la lista, ca intr-un final sa realizezi ca nu pentru copii stai in relatia respectiva, si ca nu le este bine.

+Quote Post
scumpic
post Dec 1 2007, 11:25 AM
Post #45

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Sint de acord cu pescarush, copiii ramin traumatizati.Mama se gindeste ca sta pentru copil, sa aiba tata, dar copilului nu-i foloseste la nimic atmosfera din familie, ba chiar ii face rau.Copilul va lua acelasi comortament cu al mamei si va fi timorat in societate si in relatiile lui viitoare.Ii va fi foarte greu sa se integreze si va avea mult de luptat ca sa isi schimbe comportamentul si sa aiba increderea in sine.

Acum, ca s-a intimplat o data, se poate trece peste pentru ca sint de multi ani impreuna , dar trebuie sa se asigure ca el a inteles ca nu se face, ca sa nu se mai intimple niciodata.

+Quote Post
Teocris
post Dec 3 2007, 01:44 PM
Post #46

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

de inteles nu stiu daca chiar a inteles tot ce s-a intamplat.Cel mai tare m-a marcat ca nu parea deloc afectat de incident si crede cu tarie ca NUMAI eu am fost vinovata.Insa purtarea lui s-a schimbat in bine.Practic nu am ce sa ii mai reprosez vizavi de purtarea lui fata de mine si de printesuca mea.Si mai nou,ne spune mai mereu cat de mult ne iubeste.Indoiala insa s-a lipit de mine si vad ca tare greu se da dusa. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 3 2007, 02:23 PM
Post #47

Musafir

teo, pentru binele tau, nu lasa garda jos.
indoiala nu are cum sa dispara, inca o vei mai simti mult timp de-acum incolo.
supravegheaza-i atent comportamentul, mai ales cand apar inevitabilele discutii in contradictoriu.
este trist ca el nu intelege ca a gresit, nu vreau sa te descurajez, dar asteapta-te la ce e mai rau.

+Quote Post
gabriela_k
post Dec 3 2007, 05:22 PM
Post #48

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Toronto
Member No.: 2,514

QUOTE(teocris7 @ Nov 30 2007, 04:06 AM) *
Nu sunt sigura de nimic altceva decat de faptul ca EU nu voi da niciodata motiv pentru un alt "razboi"

Teo draga mea,daca ti-ai acceptat vinovatia in cazul asta,consideri ca este si normal ca sotul sa te bata daca deschizi gura si spui ceva care nu est epe placul lui,inseamna ca ai acceptat sa-ti duci cruce.Poate par prea dura sa-ti recomand sa-si cumperi si mult fond de ten ca sa cosmetizezi abuzuriel lui sau next time sa pui un note mare,est evina mea cind el este agresiv.Iarta-mi comentariu,dar cel putin invata ceva din greseala si asta nu inseamna ca tb. sa inveti ca TU ai fost vinovata.
hai sa-ti mai spun ceva.o femeie duce greul casei,ea gateste,ea face curatenie,ea imparte banii,ea naste copilul,ea il creste,ea pierde nopti cind cereva din casa este bolnav....as putea continua pina miine.Barbatul aduce doar banii in cas si atit.STRESUl este pe umerii tai si de asta tu ai dreptul sa fi mai nervoasa ca el,incercati ptr. o luna sa schimbati rolul si sa vezi cit este el instare sa faca si cit stres acumuleaza.Barbatul este un inperfect in fata fata unei femei.El este dotat doar cu forta mai multe decit femeie,dar suficinet de multa minte ca sa poate face diferenta ca aceea forta este ptr. a munci si nu ptr. a lovi.
O Doamne esti tinara si necoapta de viata.Iti mai dau doar 5 ani si mi-ar place sa vb. dupa...
Daca sotul meu ar gindi ca sotul tau eu as fi in permanenta vinata,neagra de bataii,dar multumesc lui Dumnezeu ca el foloseste forta si mintea altfel...

+Quote Post
Meg
post Dec 3 2007, 05:34 PM
Post #49

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

gabriela, exagerezi si tu cu fondul de ten.
de ce trebuie ca dupa prima data sa urmeze si a doua? poate nu e universal valabil.. (de fapt, cunosc un caz.. ea i-a dat a doua sansa si dupa aia nici cu o floare n-a mai atins-o.. vorba aia).
ea il cunoaste cel mai bine.. si stie cum e..

+Quote Post
albinuza
post Dec 3 2007, 05:47 PM
Post #50

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eu sunt exemplul cu a 2-a sansa. si la mine a mers. acum sunt printesitza lui! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar cand l-am reprimit in viata mea a inteles ce era de inteles. si nu mi-am asumat nici un fel de vina.

+Quote Post

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:46 PM