![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-November 07 Member No.: 2,639 ![]() |
e normal sa se ajunga la o modificare a frecventei dupa ce apare un copil. apar alte prioritati, plus ca oboseala isi spune cuvantul de cele mai multe ori. sper ca analizele sa fie ok. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 10-November 07 Member No.: 2,599 ![]() |
doamne ajuta sa fie asa cum spuneti voi si sa treaca .la dr o sa mergem saptamana viitoare .il vad si pe el trist si parca mai atasat de noi ca niciodata.aseara ne-a spus asa, din senin, ca suntem puii lui amandoi.
This post has been edited by crisa 2007: Nov 15 2007, 11:43 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
doamne ajuta sa fie asa cum spuneti voi si sa treaca .la dr o sa mergem saptamana viitoare .il vad si pe el trist si parca mai atasat de noi ca niciodata.aseara ne-a spus asa, din senin, ca suntem puii lui amandoi. Crisa,lasa gindurle rele se pare ca el est eokay doar ca trece printr-o perioada mai nedorita.Sanatatea cind joaca farse este f. usor sa te indispui.Mergeti la dr. si daca rezultateel vind ca sunt toate bune,insistati si cereti o a doua opinie si chiar si a treia. Eu ii spunea dr. de fam. ca ma doar ficatul si ea imi ridea in nas(fara sa exagreez) ca ficatul nu doar si dupa 6 ani sa descoper Heapatita C doar la o luna dupa ce am facut toate analizele cu ea.Lafel s-a intimplat cu o alta cunostinta care se plingea de oboseala ani de zile si dr. lui de fam.ii reprosa tot asa ca munceste prea mult si de asta este obosit...dupa multe insistenta au descoperit sa este bolnav si de la asta avea el stari de oboseala. Corpul omenesc este atit de sofisticat incit tb. mers pe toate caile ca sa descoperi ce anume cauzeaza o oboseala.Sunt f. mult emotive. Crisa,stai linisita ca tu alaptezi si ai nevoie de liniste,iar sotul tau o sa fie bine.Ai sa vezi... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 22-November 06 From: Arad Member No.: 733 ![]() |
Nu inseamna ca daca nu mai faceti dragoste zilnic el a gasit pe altcineva.Totusi daca chiar crezi ca te inseala,ai putea sa il urmaresti putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Nu stiu daca este cea mai buna metoda.....dar....eu am folosit-o de multe ori si a cam dat rezultate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA , pune-l pe Ernest pe urmele lui sau pe aia de la Cheeters (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fim seriosi, asta cu urmaritul mai are o scuza cand ai 17 ani, dar mai apoi e cam jenant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pararea mea...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pai ca sa mai scapi de anumite dubii,poti sa faci si chestia asta...da` cred ca deobicei se observa din gesturi...se simte daca `mnealui e cu gandul prin alte parti...
|
|
|
Floribella |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut!
am si eu o intrebare, poate aveti voi mai multa experienta si intelegeti mai bine barbatii, ca eu pe al meu iubit nul inteleg am fost plecata peste hotare, invat si in septembrie am revenit la colegiu, el invata cu mine intr/o grupa de ce vara aceasta era foarte atent cu mine nu trecea yi sa nu ma sune sa numi trimita msg, iar acum numi mai trimite msg si nici nu vorbeste cu mine , ma priveste doar |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Floribella. Poate asteapta sa faci tu primul pas. De ce nu-l abordezi tu?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai ca nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ai fost plecata si acum ca te-ai intors nu iti mai vorbeste? Deci practic nu mai e iubitul tau...
Sau am inteles gresit? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:40 PM |
|