![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt ca in caz de divort...femeia ramane cu copilul,casa si primeste si pensie (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pentru ca o femeie singura poate adopta aproape fara probleme un copil
in timp ce un barbat singur... mai greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ah, si pentru fuste, camasute, decolteuri, tocuri, rochite.. chiar si cand imi vin clientii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pt ca nimeni nu crede ca la un metru' jumate ai mei pot fi atat de dura uneori (fizicul nu prea ma ajuta) si ma trezesc mereu ca-i sochez pe cei din jur cand imi iau aeru' de blonda si debitez chestii importante. nah, sunt si dezavantaje -dar per total nu-s nefericita ca-s femeie, da' nici daca eram barbat nu as fi fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angel, o sa ti ridic o statuie. :> you rock!
mie-mi convine sa fiu femeie.. pentru ca mi se indeplinesc toate dorintele. daca as fi fost baiat, prietenul meu trebuia sa fie gay (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . si parintii mei n-ar fi avut o fata, deci nu aveam motz. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici o clipa nu mi-as fi dorit sa fiu barbat. ei sunt privati de multe din bucuriile vietii unei femei. chiar si experienta maternitatii. ei nu o vor putea simti niciodat, nu vor stii ce este acea legatura speciala creata intre pui si mama.
ador sa merg la o intalnire intre femei, la un restaurant numai cu femei, la un shopping, la o maimutareala prin cabinele de proba, pe care numai noi, femeile ne-o putem "permite". ador sa mi se faca complimente: "Oh, n-as fi spus ca ai asa copii mari! De fapt, nici nu m-as fi gandit ca ai copii!", "Ce bine arati azi!" etc. imi place sa cumpar lucruri care se dovedesc inutile in momentul in care ajung acasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , doar sunt femeie, nu-i asa? imi place sa redevin copil, sa ma joc si sa rad cu copiii mei si nu numai. si lista continua... This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 02:48 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:18 PM |
|