| kalua |
Dec 20 2007, 01:41 PM
Post
#1
|
|
Musafir |
Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie.
M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
kalua Aranjatul bucatelor pe farfurie Dec 20 2007, 01:41 PM
asgaard Farfuria e rotunda ? Ma gandeam ca ar merge mai bi... Dec 20 2007, 02:33 PM
kalua Trebuie inghetata si frisca si nu prea putin din a... Dec 20 2007, 02:53 PM
asgaard Atunci aranjate toate trei pe mijlocul farfuriei, ... Dec 20 2007, 03:37 PM
Cleo tortuletul in mijloc, 2 guguloaie de frisca si res... Dec 20 2007, 07:21 PM
kalua Omul le planuieste, Dumnezeu le carmuieste :D , as... Dec 29 2007, 02:08 PM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd November 2025 - 09:48 PM |
|
|