IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Imi doresc altceva
havana
post Nov 20 2007, 05:43 PM
Post #11

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Acu sa nu-mi fie cu pacat,dar n-as duce lipsa.
Am doritori,dar deh ..deocamdata sunt fumeie serioasa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Nov 20 2007, 09:12 PM
Post #12

Musafir

Havana eu chiar am crezut ca ai nevoie de sfaturi dar se pare ca nu esti decat un mic "troll" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
havana
post Nov 21 2007, 12:15 AM
Post #13

Contaminat
*

kary pink,am nevoie de sfaturi si le astept inca.
Doar ca,viata e asa cruda,incat nu merita sa-mi plang si eu de mila.
Sunt destui altii care vin sa planga si nu rezolva nimic.
Sa nu te lasi insa,indusa in eroare de cuvintele mele,super optimiste.

Sunt optimista,nu zic nu.Intotdeauna am primit infrangerile ca pe un nou inceput.Asta e firea mea.Sufar,tac si merg mai departe.
Majoritatea oamenilor nu-si dau seama de starea mea..Si asa ajung si eu sa cred ca imi e ok.Ciudat..

+Quote Post
angeldust
post Nov 21 2007, 11:08 AM
Post #14

Musafir

Havana, eu zic ca atitudinea ta e chiar super ok. Atata timp cat putem privi viata cu simtul umorului si putem face haz de necaz, nimic nu e imposibil de rezolvat si nici un obstacol de netrecut.
Totusi trebuie sa existe un echilibru, cand e de gluma glumim, dar cand e vorba de lucruri serioase cu potential de a ne afecta viata pe termen lung, putem pune hazul in cui pentru 5 minute sa ne gandim obiectiv la ce avem de facut. Sa te sugestionezi pozitiv e una si sa te amagesti singura e cu totul alta mancare de peste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
havana
post Nov 21 2007, 01:28 PM
Post #15

Contaminat
*

Cred ca am ajuns sa ma amagesc singura si uneori nici nu-mi dau seama de asta.

Oare te poti obisnui cu ceva rau atat de mult,incat sa-l vezi in culori optimiste? Sau poate sunt masochista ?

+Quote Post
midnight
post Nov 23 2007, 01:35 PM
Post #16

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Havana, ori e ceva ce nu spui, ori nu stii ce vrei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Esti casatorita cu barbatul asta?
Stati impreuna?
Daca pleci, poti fi independenta financiar? Ai unde sta?
Pentru ca atunci cand o femeie STIE ca vrea altceva, ca POATE altceva, cred ca doar motivele de mai sus o impiedica sa obtina ce vrea. Vrei altceva dar nu ai unde, nu ai cum si nu ai cu ce. Barbatul asta cu care esti nu o sa se schimbe, sau oricum sunt putine sanse, era o vorba ca pe masura ce inaintam in varsta nu facem decat sa devenim mai mult noi insine. Deci gandeste-te bine. Dupa cum il descrii, nu i-ar strica putin ajutor specializat, si nu glumesc, pare sa fie vorba despre ceva mai mult decat simpla gelozie si "lasa ca daca ne iubim, il voi schimba".
Ai doar 21 de ani, si esti legata de un individ SLAB, care simte nevoia sa te controleze si sa te umileasca prin tot felul de banuieli. Si spui ca vrei altceva.
Deci care e problema pana la urma? Go for it.

+Quote Post
albinuza
post Nov 23 2007, 01:40 PM
Post #17

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

helau din nou!!
are dreptate midnight!!
ai toate atuurile sa ii dai batai!!
sansele ca el sa se schimbe sunt minime!
la mine a fost un caz in care el s-a schimbat!!
dar am tras 9 ani ca sa obtin chestia asta!!
si numai eu stiu prin cate am trecut! nu umilinte...batai sau din astea!! daor posesivitate excesiva si scandaluri la ordinea zilei.asa cum ziceai si tu cu datul explicatiilor!!
la mine a fost un noroc. dar cand aveam 21 de ani eram deja cu el de 7 ani! eu am crescut cu el si eram lipita de el intr-un mod inexplicabil!!
fetele de aici imi stiu povestea...dar daca la mine a fost asa nu inseamna ca si la tine va fi la fel...
nush ce sa zic...
poop

+Quote Post
havana
post Nov 25 2007, 03:59 PM
Post #18

Contaminat
*

midnight,nu sunt casatorita,locuim impreuna.
Financiar ma descurc si singura.Tot ce am,e datorita mie nu lui.
Mai are rost sa spun ca,nu m-a scos in oras la un suc,o pizza de pe la inceputuri,dar in schimb am aflat ca a iesit cu o amica...de a carei existenta n-am stiut..si mai spune ca o cunoaste si de mult timp.

Ma vrea,dar nu stie sa ma tina langa el.Si in cazul asta,eu ce sa fac? Mi-e frica doar,sa nu vina dupa mine,sa ma intorc si sa o tin asa la nesfarsit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 25 2007, 04:04 PM
Post #19

Musafir

havana, se pare ca esti o mica masochista. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 25 2007, 05:11 PM
Post #20

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Havana! PLEACA si nu te uita in urma; va fi greu, FOARTE greu dar greul va trece si iti vei gasi linistea!!! Din experienta proprie iti spun ca vei supravietui si iti vei multumi mai tarziu!! Stiu ce inseamna raul si stiu ca erau momente in care spuneam ca "mai rau fara rau" dar nu era decat dependenta din mine care gandea asa!

Stiu ce inseamna sa iti doresti sa fii apreciata, vazuta sau ascultata; stiu ce inseamna sa te gandesti la cineva care nu se gandeste la tine (care te ia drept un lucru deja obtinut si deci fara nevoie de intretinere)!!! Stiu cum e ca la fiecare sarbatoare sau zi mai importanta sa se lase cu lacrimi si sa nu fie zi fara cel putin o cearta pe teme dintre cele mai idioate!!! Crede-ma ca o relatie de genul asta oricum moare mai devreme sau mai tarziu ... numai ca daca amani momentul acesta va deveni mai greu de indurat. Doi oameni care se portivesc si care se iubesc sunt fericiti impreuna; lipsurile sunt minuscule pe langa toate beneficiile unei relatii de genul asta; simti cand "nu e EL".

Daca langa el nu esti fericita ... nu te poti bucura de viata sau ce iti ofera ea atunci nu el este viitorul tau; te chinui singura si nu merita! Nu mai amana momentul fericirii tale!

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 06:51 AM