IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Imi doresc altceva
fortelady
post Nov 27 2007, 12:00 AM
Post #31

Musafir

QUOTE(havana @ Nov 26 2007, 11:54 AM) *
Da,normal ca il iubesc.A fost primul si ultimul barbat din viata mea.
Nu si primul prieten,dar primul !
Este si obisnuinta si frica mea de singuratate poate.
Multi imi spun sa ma inconjor de prieteni.Am prieteni,dar ei nu sunt el.Am nevoie si de cineva care sa-mi fie alaturi.
Si raman cu el,pt rarele momente cand ma simt fericita.

Uneori ma gandeam...sa nu ma judecati ...
Ca ...numai un alt barbat m-ar face sa ma desprind de el

Da,sa-l insel ....
Ce parere aveti ?

de obicei, o alta relatie te "vindeca" de o alta relatie. numai ca de obicei [psihologii zic asta] - relatiile de genul asta nu dureaza foarte mult. e asa numita relatie- plasture. este foarte buna pentru ca te vindeca.... si e super OK pentru ca e cel mult la nivel fizic, te asigura ca esti inca in viata, inca traiesti, esti femeie si esti dorita.
daaar - exista un mare dar- ai grija ca barbatul pe care-l alegi sa fie liber. pentru ca pentru o relatie-razbunare sau relatie-plasture nu merita sa strici fericirea altei femei ( si asta ti-o zice cineva patit- o domnisoara a profitat de cumpana in care se afla relatia mea pentru a se "vindeca" de niste pitici din trecut. si e extrem, extrem de dureros, pentru toate partile implicate)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 27 2007, 12:11 AM
Post #32

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Chiar si in asemenea situatii... este inselatul o solutie?
Eu cred ca, daca nu te vei trezi cu remuscari ca ti-ai inselat ,,barbatul", vei ajunge sa te lipsesti de noua cucerire.
Problema ta, Havana, este ca nu stii sa te apreciezi. Pana nu inveti sa te respecti si sa constientizezi ca meriti sa fii iubita, apreciata n-o sa-ti fie bine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
fortelady
post Nov 27 2007, 12:12 AM
Post #33

Musafir

disclaimer: cand am zis "o alta relatie" eu am presupus ca cea in curs se termina.
nu-s adeptul in nici un caz al jocului "la dublu".

+Quote Post
havana
post Nov 27 2007, 12:31 AM
Post #34

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Si acum hai sa vedeti partea cea mai ciudata in relatia noastra.
Atat eu pt el,cat si el pt mine am fost plasturi .

Amandoi iesiti dintr-o relatie proasta,ne-am gasit si am ramas impreuna.Nu am inselat pe nimeni.Eram deja singuri amandoi cand ne-am cunoscut.

Si fortelady,nu caut sub nici o forma un barbat cuplat.Evit f mult barbatii deja luati.Nu sunt genul .

+Quote Post
fortelady
post Nov 27 2007, 12:35 AM
Post #35

Musafir

hei, nu o lua ca pe un atac.
doar te-am facut atenta la o chestie, in general, cand suntem furiosi pe partenerul de viata, facem cele mai necugetate chestii....

+Quote Post
angeldust
post Nov 27 2007, 09:02 AM
Post #36

Musafir

Forte, lasa fata in pace, sa dea vreun semn mai intai ca ii pasa de fericirea ei (e.g. sa il paraseasca pe idiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si abia mult mai apoi sa se gandeasca la fericirea sau nefericirea altora (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Dar oricum, offtopic, tu ai dreptate in ce zici. Multe femei care ies din relatii in care au fost abuzate fizic sau psihic trec de la masochism in extrema cealalta. Au impresia ca daca au trecut prin multe li se cuvin mai multe, au perioade in care ura si frustrarea acumulata le orbeste si ajung sa fie ele agresorii, cele care provoaca suferinta altora. Si e o cruce mult prea grea de dus. Cu suferinta ta o tragi cum o mai tragi, chiar te atasezi de ea uneori si futangeala afectiva ti se pare bittersweet, dar suferinta cauzata altora e ca o molie care te roade incet dar sigur.

Oricum, pana sa ajunga havana in punctul asta mai e mult. Ultimul lucru de care ar trebui sa se ingrijeasca acum e fericirea altora. Primul lucru e...evident..fericirea ei, care in prezent ...este dar lipseste cu desavarsire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 27 2007, 12:35 PM
Post #37

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte mare dreptate au fetele..Dar problema este ca am impresia ca Havana nici macar nu ne asculta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Btw, ce zodie esti, Havana?

+Quote Post
havana
post Dec 1 2007, 01:51 PM
Post #38

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Balanta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Va ascult fetele,am citit toate sfaturile si va multumesc.
Poate aveti dreptate..Mai am pana sa ajung in punctul in care sa zic : Stop ! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 1 2007, 02:10 PM
Post #39

Musafir

Daca ar fi acu sa dam vina pe zodie, pot sa zic din proprie experienta , ca reprezentata a acestei zodii enervante, ca asa sunt Balantele, nehotarate si habar nu au nici ele ce vor defapt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pacat ca nu cred in zodii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 1 2007, 02:20 PM
Post #40

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cum sa nu crezi in zodii? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mai ales personalizat, cu acendent, planete, case, tot tacamul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este un domeniu fascinant (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , spun eu ca "initiata". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu balanta ca ascendent.

This post has been edited by sweet_girl: Dec 1 2007, 02:20 PM

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 03:43 PM