IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oare nu-l mai atrag?
crisa 2007
post Nov 10 2007, 10:32 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,599

buna ziua la toata lumea.am si eu nevoie de parerea voastra daca sunteti dispusi sa ma ascultati. sunt casatorita de 1 an si cateva luni si am avut o relatie minunata cu sotul meu.acum avem un bb de 3 luni si lucrurile intre noi parca s-au mai schimbat.il simt mai rece si mai distant. daca inainte faceam dragoste in fiecare zi,acum se intampla doar de doua ori pe saptamana,daca nu e obosit de la serviciu.nu stiu ce se intampla cu el.poate nu se mai simte atras de mine pt ca, evident , corpul meu a suferit niste modificari sau din cauza oboselii pentru ca un copil presupune multa munca sau poate si-a ga sit pe altcineva ,desi mi-e frica sa ma gandesc la varianta asat.in rest nu pot sa ma plang.ma ajuta acasa, nu se poarta urat,dar mi-e frica de faptul ca nu ma mai place si asta ar avea niste urmari nedorite. voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
crisa 2007   Oare nu-l mai atrag?   Nov 10 2007, 10:32 AM
kalua   crisa, e posibil ca el sa vada in primul rand mama...   Nov 10 2007, 02:22 PM
divi2007   dupa o anumita perioada de timp trece pasiunea de ...   Nov 10 2007, 02:54 PM
crisa 2007   incerc sa ma gandesc cat mai putin posibil la vari...   Nov 10 2007, 02:59 PM
dr_wise   crisa draga, cel mai bine ar fi sa aveti o discuti...   Nov 10 2007, 07:20 PM
gabriela_k  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:33 PM