IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> O metoda de vindecare naturala - reiki
scumpic
post Nov 26 2007, 02:19 PM
Post #11

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu cam de 1 an cautam pe cineva si am tot cautat si am scris mailuri la unii maestri care mi se pareau mie potriviti.
Odata alesesem pe cineva si am tot sunat la toate numerele de telefon, dar, ca un facut niciodata nu imi raspundea.Apoi i-am scris un mail si mi-a raspuns ca va tine cursurile peste citeva luni, dar tocmai atunci eu eram plecata din tara.Am tras concluzia ca nu a venit momentul sa fiu initiata si probabil nu acela era maestrul meu.

Am mai asteptat si, intr-o zi am dat intimplator peste un site care mi s-a parut interesant si am vazut acolo ca tocmai urma sa inceapa cursuri.Am scris un mail si am primit raspuns chiar in aceeasi zi cum ca deja sint inscrisa!
Am tras concluzia ca acela este maestrul meu si m-am dus.Cind l-am vazut pentru prima data intrind in sala, am simtit ca omul acela imi place.(si el si sotia lui, care este tot instructor).

Numele lui este Dumitru Lazia si m-am initiat in Real Reiki sau Tehnica radianta, asta a fost sa fie pentru mine.Nu m-ar fi deranjat daca ar fi fost oricare alta ramura, oricum eu cred ca toate aceste ramuri , ca si celelalte stiinte ezoterice duc in final la acelasi rezultat: iluminarea spirituala.
Insa eu cred in semne si cred ca "cineva" m-a ajutat sa aleg.

Ce am simtit?Pe moment o imensa bucurie si credinta ca am la indemina un instrument care ma ajuta sa trec de problemele de sanatate.In momentul initierii nu pot sa spun ca am avut cine stie ce viziuni sau trairi speciale, am simtit ca imi recapat linistea si increderea in puterea Universului.Cind am inceput sa lucrez cu aceasta energie, am avut tot felul de calduri, raciri, furnicaturi, dureri (crizele de vindecare).Apoi, totul a inceput sa se linisteasca si sa se aseze pe o cale parca mai dreapta.Acum nu ma mai doare nimic si eu chiar aveam dureri care ma chinuiau groaznic si nu de ieri, alaltaieri ci de vreo 10 ani.

Iti doresc succes in a-ti gasi maestrul potrivit pentru tine si, sa ma tii la curent.Chiar sint curioasa ce mai simt si alte persoane si sint curioasa si despre celelalte ramuri, desi am mai citit cite ceva, stiu ca difera putin simbolurile care se folosesc.

Si multumesc pentru raspunsul de la horoscop din alta parte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chiar mi-a mai venit inima la loc, dupa tot ce mi-ai spus.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vesta
post Nov 26 2007, 02:44 PM
Post #12

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

[
Si multumesc pentru raspunsul de la horoscop din alta parte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chiar mi-a mai venit inima la loc, dupa tot ce mi-ai spus.
[/quote]
Scumpici, iti multumesc si eu. Vezi cum se intoarce binele...Imi trimiti si mie un mail? Intamplarea este doar un nume dat unei legi pe care nu o cunoastem... sau am stiut-o, dar am uitat-o..

+Quote Post
scumpic
post Nov 26 2007, 03:49 PM
Post #13

Incurabil

Nu am reusit sa iti trimit mesaj, am inteles ca se activeaza aceasta optiune dupa un anumit numar de postari.Poate incerci tu sa imi dai mie mesaj.

This post has been edited by scumpic: Nov 26 2007, 06:04 PM

+Quote Post
Cleo
post Oct 13 2008, 05:20 PM
Post #14

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

maestrul reiki iti deschide chakrele

frate-meu e maestru de f multi ani. face reiki si multe altele legate de domeniul asta de peste 15 ani.
mi-a facut si mie primul nivel si senzatia pe care o ai cand faci cuiva reiki este de furnicaturi in varful degetelor si o caldura mare care iradiaza din mana.
eu imi imaginez ca sint o clepsidra si prin mine trece energie

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) suna SF right? si eu nu fac destul de des reiki si nici nu-s 100% convinsa de metoda asta insa mi-aduc aminte o faza faina
Eram la ai mei si ne uitam la un film. Eu cu omul meu stateam pe jos rezemati de canapeaua pe care statea frate-meu. Dintr-o data am avut o senzatie de caldura si ceva asemanator cu senzatia avuta cand te curentezi. Nimic deosebit ati gandi insa ne-am uita cu sotul meu unul la altul pt ca si al a avut aceeasi senatie apoi ne uitam in spate la frate-meu si el isi tinea mainile la vreo 25 de cm peste capetele noastre si ne facea reiki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si exemple sint multe insa nu am sa ma lungesc

in zona unde locuieste e f cunoscut si impreuna cu un prieten au facut foarte foarte multe tratamente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 13 2008, 05:23 PM
Post #15

Musafir

Pe Lazia il cunosc si eu, de foarte multi ani (dinainte de 89)
Un om deosebit!

+Quote Post
rozy
post Oct 13 2008, 05:27 PM
Post #16

Musafir

Mie toate domeniile astea legate de energie and stuff imi suna f bine,si tare as vrea sa aprofundez,dar cred ca,ca sa fiu perfect convinsa,tre sa o simt pe pielea mea. Adica parca nu ma vad pe mine concentrandu-ma si iradiind energie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ca doar m-am mai concentrat si zau de s-a intamplat ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aaa,chiar azi ce googaleam despre reiki.Sa consider un semn ca a reinviat topicul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by rozy: Oct 13 2008, 05:49 PM

+Quote Post
Cleo
post Oct 13 2008, 05:43 PM
Post #17

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
trebuie ceva mai mult decat concentrare

mi-am adus aminte de alta faza faina
frate-meu a fost descoperit si de niste buzoieni si pt ca a vindecat pe cineva de niste dureri vechi ce pareau cronicizate, a fost invitat in satul parintilor respectivului,
Acum tarif fix nu are, da cine cat poate si s-a intors frate-meu pe seara, destul de obosit, dupa ce i-a trecut mai tot satul prin mana si avea cateva sacose cu slanina si branza infofolite in ziare, oua de casa, vreo 2 pungi de faina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) samd
Mi-a spus ca degeaba a incercat sa-i refuze, era musai sa ia ce-i adusesera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 13 2008, 05:58 PM
Post #18

Musafir

Da' initierea ai idee cam cat costa?

+Quote Post
Shanti
post Oct 13 2008, 07:41 PM
Post #19

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,102

Buna! Sunt o noua membra a acestui forum si ma bucur mult sa vad ca exista interes pentru Reiki. Sunt Maestru in doua ramuri (Usui si Karuna) si m-as bucura sa vad cat mai multi oameni atrasi de acesta extraordinara tehnica de echilibrare si vindecare.
In Reiki exista 3 niveluri (grade) de practicant si unul de Maestru, fiecare dintre ele necesitand o initiere specifica. Pretul ramane la latitudinea fiecarui Maestru, dar pentru primele grade ar trebui sa fie accesibil.

+Quote Post
scumpic
post Oct 13 2008, 08:29 PM
Post #20

Incurabil

Eu practic in fiecare zi si ma simt foarte bine. Ma ajuta foarte mult.
Initierea nu costa mult, depinde de fiecare, oricum e accesibil.
Cleo, unde e fratele tau?

This post has been edited by scumpic: Oct 13 2008, 08:31 PM

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:33 PM