IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> O metoda de vindecare naturala - reiki
Cleo
post Oct 13 2008, 08:30 PM
Post #21

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

salut shanti si bine ai venit

poti sa detaliezi cat vrei, noi te ascultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

rozy am vorbit cu frate-meu si mi-a spus ca primul nivel e-n jur de 50RON
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Oct 13 2008, 08:34 PM
Post #22

Musafir

Ms Cleo. Acum mai ramane sa dau peste asa ceva si in Galati (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Viorea
post Oct 30 2008, 07:13 PM
Post #23

Musafir

QUOTE(rozy @ Oct 13 2008, 01:34 PM) *
Ms Cleo. Acum mai ramane sa dau peste asa ceva si in Galati (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

O alta metoda de echilibrare energetica si nu numai este si TEHNICA RADIANTA.Dar o metoda de ultima ora care cuprinde cam toate tehnicile cunoscute pana acum este VINDECAREA RECONECTIVA.

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2008, 01:33 AM
Post #24

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Viorea, te rog sa nu mai folosesi majuscule in mijlocul unui enunt. Si cind expui o parere sa dai mai multe detalii.
Sincer, pina acum mi-ai dat impresia ca postezi de dragul postatului, nu ca ai avea chiar ceva de spus.
Iar butonul acesta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_images/1/p_quote.gif) in care apar ghilimele inseamna citare.
Sa iti citezi antevorbitorul fara sens este o actiune interzisa e regulamentul acestui forum.
Consider-o o atentionare. A doua. A treia nu va mai exista.

+Quote Post
Viorea
post Nov 2 2008, 03:38 PM
Post #25

Musafir

Cred ca din nou am gresit si crede-ma ca fara intentie,nu am apucat sa citesc observatia facuta asta este.Iar in priveste expunerile mele daca ti se par fara substanta atunci am sa-ti sun ca sunt bioenergoterapeut, ca folosesc mai nou aceasta tehnica de vindecare reconectiva fara sa crezi ca imi fac reclama, ca nu am nevoie,asta asa sa nu mai zici ca ma bag si eu in seama cu ceva.
Daca vreti sa stiti mai multe despre aceasta tehnica de tratament, va invit sa lecturati cartea scrisa de dr.Eric Pearl - Vindecarea reconectiva Reconectarea.

+Quote Post
Diana.
post Nov 2 2008, 03:56 PM
Post #26

Fondator eLady.ro

Cu atit mai mult nu trebuie sa fii atit de laconica.

+Quote Post
Shanti
post Nov 8 2008, 01:01 PM
Post #27

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,102

Cleo, multumesc pentru incurajare... (aveam nevoie, pentru ca sunt un pic timida cateodata).
As putea vorbi mult despre Reiki, o tehnica extrem de draga mie, pe care o practic si o respect. Nu stiu exact ce va intereseaza, pentru a ma referi la ceva concret.
Pot insa sa spun ca este o minunata tehnica de echilibrare si ca oricine a primit macar un tratament, a simtit imediat efectele benefice. Nu trebuie neaparat sa-ti explici logic sau chiar sa crezi, trebuie doar sa permiti energiei sa lucreze pentru tine.
Oricine poate fi initiat, daca se simte atras si vrea sa stie mai multe.
Personal, as sugera celor doritori sa se informeze inainte, sa intrebe, sa aibe sufletul deschis si apoi sa ... treaca la fapte.
Este foarte important si Maestrul care le va iesi in cale, dar cum stim ca nimic nu e intamplator, "Maestrul va apare cand elevul va fi pregatit".

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2008, 10:12 AM
Post #28

Fondator eLady.ro

QUOTE(Shanti @ Oct 13 2008, 07:41 PM) *
Buna! Sunt o noua membra a acestui forum si ma bucur mult sa vad ca exista interes pentru Reiki. Sunt Maestru in doua ramuri (Usui si Karuna) si m-as bucura sa vad cat mai multi oameni atrasi de acesta extraordinara tehnica de echilibrare si vindecare.
In Reiki exista 3 niveluri (grade) de practicant si unul de Maestru, fiecare dintre ele necesitand o initiere specifica. Pretul ramane la latitudinea fiecarui Maestru, dar pentru primele grade ar trebui sa fie accesibil.

Shanti, ori te abtii sa te autopromovezi, ori o sa iti spuenm adio instant! Mai mare rusinea, Ileana!Ai avut bafta ca te-a vazut Fanny prima!
Daca vrei promovare te astept cu multe articole pe site. Ca sa aibe ambele parti de cistigat.

+Quote Post
Shanti
post Dec 19 2008, 02:39 PM
Post #29

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,102

Draga Maat, faci cum crezi tu de cuviinta.
Eu am vrut doar sa fiu de ajutor.
N-am stiut ca putem colabora prin articole, daca imi dai mai multe amanunte,vedem daca iese ceva "de castigat pentru ambele parti".
Imi pare rau daca m-ai inteles gresit,si mi se pare ca ai exagerat un pic cu reactia.
Este foarte simplu sa cumperi reclama pe un site, e mult mai dificil sa incerci sa faci cunoscute beneficiile terapiilor alternative si sa pui la dispozitie informatii sau explicatii folositoare, acumulate ca rezultat al experientei in domeniu. Eu asta am incercat sa fac.

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2008, 03:06 PM
Post #30

Fondator eLady.ro

Shanti ,nici e , nici tu nu ne-am nascut ieri. In regulament scrie clar ce si cum de vreo 3 ani.
Acem forum NU a fost creat pentru a se promova X si Y.
De pe urma forumului NU profita nimeni. Nici eu.
Cum ar fi fost sa iti o propun sa iti facem noi siteul ca sa nu mai iti vezi ochii de treaba si sa iti piara orice chef de stat pe forum?
Ai fi intrepretat ca vreau sa ma folosesc de tine. Oricine ar fi interpretat la fel. Ca e facut forumul sa racolez EU clienti.
Ei, tot asa ne simtim noi folosite cind se intimpla chestii de-astea.
Sa nu uiti asta nici o secunda.
Propunerea cu articolele ramine valabila - nu scapa din vedere un lucru important pentru tine: pe forum nu intra nici 5% dintre vizitatorii siteului. Iar vizitatorii siteului sint in media cam 9.000 pe zi.
Vrei citiva viziatori si potentiali clienti sau poate citeva sute pe zi (daca introduc articole in newsletter)?
Gindeste-te si daca vrei raspunde.
Insa de linkuri catre siteul tau din forum nu poate fi vorba.
Din site, da, la sfirsitul articolului.
Intrebarea la care rebuie sa iti raspunzi este: "Vreau 10 de vizitatori pe luna sau citeva sute lunar ?".
Eu zic ca e "an offer you can not refuse."
Decizia insa iti apartine.

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:44 PM