![]() |
![]() ![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine imi poate recomanda un medic ginecolog foarte bun din bucuresti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu dar trebuie sa te inarmezi cu nesimtzire. :-X
Il gasesti (sper sa mai fie acolo) la Policlinica Batistei, cea de stat. Il cheama Gheorghe Mihailescu, este directorul policlinicii. E foarte bun insa ti-am spus... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Sau mai poti apela la doctorita Trailescu de la Polizu. E singura de care am fost multumita!
|
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu dar trebuie sa te inarmezi cu nesimtzire. :-X Il gasesti (sper sa mai fie acolo) la Policlinica Batistei, cea de stat. Il cheama Gheorghe Mihailescu, este directorul policlinicii. E foarte bun insa ti-am spus... Nu inteleg.De ce nesimtire?Mi-ar fi la indemana policlinica batistei ca in zona aia locuiesc..... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Si eu iti pot recomanda doi medici gincologi foarte buni:
-Dr.Alexandru Filipescu; -Dr.Tutunaru. Ambii activeaza la Spitalul Elias, dar au si cabinete particulare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 30-January 08 Member No.: 3,175 ![]() |
Si eu iti pot recomanda doi medici gincologi foarte buni: -Dr.Alexandru Filipescu; -Dr.Tutunaru. Ambii activeaza la Spitalul Elias, dar au si cabinete particulare. Acum am citit ce scrie aici si eu cu Doctorul Filipescu de la Elias am numai amintiri neplacute.A fost medicul meu 2 ani, si ma terminat psihic, ca tot am o rana pe colul uterin, ca de 2 ani se chinuie sa o vindece si ca e posibil sa fie cancerigena. Simtem ca mor fetelor.Si am fost la alt medic de la mine din oras si nu aveam nimk grav, mi-a dat cel mai banal tratament si in 10 zile nu mai aveam nimk, era doar o cistita.Asa ca acum caut si eu un Dr in Buc si inca nu am gasit unul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetelor,
Ati putea face un update, si sa-mi recomandati un chirurg ginecolog de la spitalul Elias? Pup. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-March 08 Member No.: 3,561 ![]() |
Salut! Imi poate recomanda cineva un medic ginecolog foarte bun in Timisoara? Am fost la Florica Aljobory, dar e jalnica!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am nevoie urgent sa consult si un alt medic, deoarece mi/a zis ca am o rana pe col! Ms anticipat! Pupici pt. toata lumea!!!... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Buna fetelor
As avea nevoie si eu de o recomandare de medic ginecolog din bucuresti, unul/a care sa fie in stare sa ma si asculte, nu doar sa se uite 2 minute la mine si sa-mi spuna sa ma duc la psiholog. Pentru mine mersul la gineco a devenit o fobie deja, parca as fi o marfa in galantar, nu ma asculta, nu ma lasa sa vorbesc, ma traumatizeaza si ma timoreaza... Nu prea conteaza unde ( particular/ spital), vreau doar sa fie uman si sa para macar empatic... Multumesc anticipat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Celus Tarpan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu ca la un moment dat lucra la Obregia, dar avea si un cabinet pe langa Mall Vitan. E un super om si un doctor f bun.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:21 PM |
|