IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Operatii estetice, Pro sau contra ?
walpurgik
post Aug 30 2007, 02:43 PM
Post #101

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Aug 30 2007, 03:21 PM) *
Si mie tot pana la 20.

Mie si acuma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe bune acuma, cum ma ingras putin imi cresc si sanii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 30 2007, 02:55 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am 20. Asa ca nu pot sa ma pronunt mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
17girl
post Oct 14 2007, 05:15 PM
Post #103

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

eu cred ca orice te face mai fericit si nu dauneaza altora se merita... daca niste sani mai mari sau altele te fac mai fericit.. de ce nu? oricum nimeni nu are dreptul sa judece, pt ca nu intelege ce e in capul sau in sufletul persoanei care isi face operatia.. fiecare persoana e unica...

+Quote Post
vera
post Dec 24 2007, 12:05 AM
Post #104

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,880

hello fetelor!
e important sa fii capabila sa vb despre imperfectiunile tale,astfel multe dintre femei sau fete ar descoperi ca nu sunt singurele si nu s-ar simti ca niste ciudatenii ale naturii.
Totodata e important sa stim sau macar sa aflam discutand : sa iti accepti corpul asa cum e sau sa apelezi la metode care pot "corecta" sau diminua ?
Astept povesti,pareri si sfaturi..multumesc.

+Quote Post
Meg
post Dec 24 2007, 12:12 AM
Post #105

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

s-a mai vorbit pe aici despre operatii estetice, daca acolo bati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
eu zic ca ar trebui sa fim mandre de ce ne-a dat Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si .. sa acceptam ce avem. si zic asta pentru ca eu personal nu mi-as pune silicoane in buze, sani, sau mai stiu eu unde.
dar bineinteels, pe cealalta parte, trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra. unele femei pot recurge la "corectari", dar pe mine nu m-ar incanta cu nimic sa scrie "fals" pe o parte din corpul meu.
sala.. sport.. pentru celelalte probleme (de greutate (imaginara sau nu) )

+Quote Post
Diana.
post Dec 24 2007, 12:32 AM
Post #106

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca ar fi sa "corectez" ceva, mi-as mai implanta un creier. Cred ca ar fi cea mai buna investitie ever. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A, si "testele de piata" nu se fac asa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 24 2007, 12:32 AM
Post #107

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Am vazut o emisiune pe Discovery parca despre operatiile estetice. Sunt persoane carora le schimba viata in bine corectarea unui defect fizic, atata timp cat operatiile acestea nu devin un ritual.

Daca-ti faci o lipoaspiratie, un lifting facial, un colagen in buze sau implanturi decente nu cred ca ai fi catalogata drept o victima a acestora, dar sunt altele/altii (Michael Jackson este mai mult decat un exemplu) ce fac din transformarea lor in alta persoana unu scop in viata.

Eu recunosc ca as apela la un implant in sani si o modelare a buzelor cu ceva ce se absoarbe in timp (am inteles ca exista niste injectii cu grasime proprie, pentru ca nu vreau sa ajung la 70 de ani cu buzele netede si ca un balon si restul zbarcit). Pentru restul corpului, sport, sala (cum spune si Meg) si poate mai tarziu (pe la 50-60-70 de ani) un lifting. Cu Botoxul nu sunt de acord deoarece expresiile fetei se pierd aceasta toxina botulinica actionand ca un anestezic/paralizant pentru nervii fetei.

+Quote Post
Andra_83
post Jan 28 2008, 11:12 PM
Post #108

Musafir

Buna fetelor! Tot spuneti cum e inainte si dupa (referitor la rinoplastie), dar stie cineva cat costa, pt ca ma intereseaza si pe mine remodelare la nas.

+Quote Post
afobia
post Jan 30 2008, 08:56 AM
Post #109

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

QUOTE(ellle_ni @ Jan 2 2006, 06:58 PM) *
io as vrea sa-mi fac cat de curand conturul sprancenelor (nu stiu daca se incadreaza la operatii cosmetice...io zic ca da...)problema e ca nus tiu unde anume asputea face un asemenea tatoo, adica nu cunosc un salon de incredere...poate ma sfatuiti voi...

si pe mine ma intereseaza un tatuaj sprancene si nu stiu unde sa ma duc , aveam impresia ca blooms sunt tari da am renuntat dupa ce am citit niste lucruri despre salonul respectiv. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
afobia
post Feb 11 2008, 02:40 PM
Post #110

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

fetelor , am si eu o rugaminte : cine imi poate da si mie informatii in legatura cu schimbarea culorii pielii? exp michael jackson .. in ce a constat operatia , cum a facut asta , se fac asemenea operatii ? daca da , imi spuneti si mie ceva de ele ? va rog ?

+Quote Post

27 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 03:28 PM