![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' ce-ti veni? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) te gandesti sa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ?!?!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din categoria 'asa nu', capitolul 'plastic surgery gone wrong' va prezentam.............Jackie Stallone
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/jackie.jpg) Aveti grija, fetelor. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ai ingrozit cu poza asta, Happy!
Afobia, chiar ca, ce-ti veni? Daca te gandesti la tine, sa stii ca iei bataie, ca mie-mi place rau cum arati (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
a , lol , rozy! nu , dar ma apucase o curiozitate imensa in dimineata asta cand ma spalam pe dinti in baie si ascultam la radio pe michael jackson , o chestie de curiozitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu altceva , rozy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu mai , nu pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc >:D< |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci, m-ai linistit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am incercat si eu marea cu degetul si i-am zis domnului meu ca vreau cadou de ziua me o operatie de marire a sanilor. a zis ca mi-o plateste daca vreau in mod deosebit, dar ca asta va insemna sa imi iau la revedere de la el. am ramas.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .. si mi-a explicat ca el ma vrea naturala, si nu artificiala. cica nu vrea sa atinga plastic..
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, exact asta i-am zis si eu alui meu acum vreun an si mi-a spus ca nu am nevoie de nici un silicon niciunde, si ca naturala ii place, ca asa's eu, gingasa si draguta. Deci, draga mea Meg, se pare ca ideile sunt mai mult in capetele noastre crete decat in ale lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma gandeam..cum ar fi daca m-as incumeta sa fac asa ceva...si mi-am dat seama ca nu m-as bucura atat de tare la un compliment la adresa bucatilor mele de silicon pe post de sani,decat daca cineva mi-ar spune ca arat bine asa ..naturala.nush...m-as simti ca si cum as trisa (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) e ca si cum mi-as pune lentile si cineva mi-ar spune ca am niste ochi albastri superbi.nu m-ar bucura cu nimic (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
eu ma gandeam..cum ar fi daca m-as incumeta sa fac asa ceva...si mi-am dat seama ca nu m-as bucura atat de tare la un compliment la adresa bucatilor mele de silicon pe post de sani,decat daca cineva mi-ar spune ca arat bine asa ..naturala.nush...m-as simti ca si cum as trisa (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) e ca si cum mi-as pune lentile si cineva mi-ar spune ca am niste ochi albastri superbi.nu m-ar bucura cu nimic (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ce tare esti, Rozy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Lxn, .. eu n-am nicio idee. mai ales ca am vazut la tv un reportaj cu una.. ca sa nu o cataloghez, care isi etala plasticatii si spunea cum se simte ea mai desteapta ( (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ), frumoasa si atragatoare de cand si i-a pus.
doh! trebuia sa incerc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:59 PM |
|